Bundesliiga: Dortmund - Schalke 04

Bundesliiga: Dortmund – Schalke 04 | Dortmund tyly isäntä – hyödynnä upea vedonlyöntitarjous!

Bundesliiga palaa pelikentille ensimmäisenä huippusarjana koronaviruspandemian jäljiltä. Ottelut pelataan tyhjille katsomoille, mutta sarjakausi aiotaan pelata loppuun asti. Klo 16.30 alkavassa ottelussa Dortmund kohtaa Schalke 04:n.

Pitkän tauon jälkeen jatkuva Bundesliiga on jännittävässä tilanteessa. Dortmund on sarjassa toisena, ainoastaan neljä pistettä kärkijoukkue Bayern Muncheniä perässä. Dortmundin vire ennen taukoa oli loistava, joukkueen kuudesta edellisestä ottelusta se voitti peräti viisi peräkkäin. Kotonaan Dortmund on ollut myös vakuuttava, kotisaldo Bundesliigassa joukkueella on 9-3-0, joten  kotitappiota kuluvalla kaudella ei ole vielä tullut.

Norjalaisen teinitähden Erlind Hålandin hankinta joukkueeseen tuntuu olleen oikea ratkaisu. Nuori tähti pääsi heti kiinni joukkueen pelisysteemiin ja kahdeksassa ottelussa syntyi peräti yhdeksän osumaa. Hålingista on kasvamassa supertähti nopeaa vauhtia, ja Dortmundilla on sanansa sanottavana myös taistelussa Bundesliigan mestaruudesta.

Schalken vire ennen koronan aiheuttamaa taukoa ei ollut yhtä mairitteleva, joukkue oli kuuden voitottoman ottelun putkessa. Sarjasijoitus on kuitenkin kuudes ja joukkue taistelee vielä ensi kauden europaikoista. Schalke on tehnyt kauden otteluissaan puolet vähemmän maaleja kuin Dortmund, joten tulivoimaisuudessa joukkue häviää selvästi. Suat Serdar on joukkueensa tehokkain pelaaja seitsemällä osumallaan. Schalke ei ole millään yhtä tulivoimainen joukkue kuin Dortmund.

Vieraskentällä Schalke on esiintynyt saldolla 4-4-4, maalieron ollessa 15-18. Joukkue on neljässä peräkkäisessä vierasottelussa jäänyt kokonaan maaleitta, mikä on joukkueen laatu huomioiden surkea suoritus. Paikka kuuden parhaan joukossa on uhattuna tulosten pysyessä heikkoina, takana vaanivat pisteen päässä mm. Wolfsburg ja Freiburg.

Dortmund lähtee pelitauon jälkeiseen otteluun selkeänä suosikkina, vaikka pitkä pelaamattomuus varmasti vaikuttaa kaikilla joukkueilla enemmän tai vähemmän. Dortmundin kova kotivire, laajempi kokoonpano ja mestaruustaistelussa mukana oleminen kääntävät kelkan selkeästi keltamustien suuntaan. Schalke on ollut kevätkaudella heikko vierasjoukkue, joten peli-ideana voi käyttää kotivoiton lisäksi vierasjoukkueen maalittomuutta. Dortmund jyrää tauosta huolimatta selkeähköön voittoon.

Pelivalinnat | Panostus

Dortmund voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,80
Jaa