Bundesliiga: RB Leipzig - Schalke 04

Bundesliiga: RB Leipzig – Schalke 04 | Isännät vahvasti kiinni voitossa

Saksan Bundesliigassa kärkipään RB Leipzig kohtaa surkeassa vireessä olevan Schalke 04:n klo 19.30 alkavassa ottelussa.

RB Leipzig on aloittanut uuden sarjakauden mukavissa merkeissä. Kauden avauksessa kaatui Mainz 3-1 ja toiselle kierroksella joukkue tasasi pisteet 1-1-tasapelissä Leverkusenia vastaan. Leipzig on mukana myös jälleen Mestarien liigassa, joten joukkueen faneille on herkkua tarjolla. Joukkue on toipunut vähintäänkin kohtalaisesti maalitykki Timo Wernerin lähdöstä, kärjessä Emil Forsberg (2 maalia) ja Yussuf Poulsen (1 maali) ovat aloittaneet hyvin.

RB Leipzig on totuttu tuntemaan nopeana, atleettisena ja etenkin taktisesti erittäin joustavana joukkueena. Jopa pelin sisällä joukkueen muoto muuttuu ja Leipzig onkin usein parhaimmillaan ottelun jälkimmäisellä puoliajalla. Joukkueella on keskikentältä pari loukkaantumista, oikealta laidalta puuttuvat Laimer ja Sabitzer, muuten joukkue pääsee hyvässä iskussa Schalken kimppuun.

Schalke 04:n kausi on alkanut yhtä surkeasti mihin viime kaudella jäi. Kausi alkoi karmealla esityksellä Bayern Müncheniä vastaan, joka  päättyi tappioon 0-8-lukemin. Toiselle kierroksella kotikentällään joukkue taipui Werder Bremenille 1-3-lukemin. Schalke on Bundesliigan viimeisenä maalierolla 1-11 ja vielä ilman pisteitä. Mark Uth on joukkueensa ehdoton ykköskärki, yhden maalin viimeistellyt hyökkääjä tarvitsisi parempaa tarjoilua kanssapelaajiltaan.

Schalken vierastilasto on synkkää luettavaa, joukkue on kolmen vierasottelun tappioputkessa ja peräti 10 vieraspeliä on sujunut nyt voitoitta. Puolustus on repaleinen eikä pelin rakentaminen onnistu tällä hetkellä lainkaan. Ennusmerkit ovat synkät, Schalke on muutamassa vuodessa tippunut top 6 – seurasta putoamiskamppailuun.

RB Leipzig nautti suosikin asemaa ottelussa. Joukkueen tasapaino kentällä on ihanteellinen, ja nopeajalkainen joukkue aiheuttaa kiirettä Schalken ontuvalle puolustukselle. Ottelussa on vaara että kotijoukkue latoo rumat lukemat taululle, sen verran sekaisin vierasjoukkue on tällä hetkellä. Kotimenestys kuorrutettuna useammalla maalilla kelpaa lauantain vetoihin mukavasti mukaan.

Pelivalinnat | Panostus

RB Leipzig voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,30

RB Leipzig yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,92

Jaa