Championship: Brentford - Fulham

Championship: Brentford – Fulham | Paikka Valioliigaan tarjolla

Viimeinenkin nousija ensi kauden Valioliigaan selviää tiistaina, kun nousufinaalissa Wembleyllä kohtaavat Brentford ja Fulham. Ottelu alkaa klo 21.45.

Brentford eteni nousufinaaliin värikkäiden vaiheiden kautta. Kolmanneksi sarjassa sijoittunut joukkue kohtasi kuudenneksi yltäneen Swansea, ja hävisi ensimmäisen ottelun vieraissa 0-1. Kotikentällä Brentfordilla oli meno päällä, ja joukkue otti alusta alkaen hallinnan itselleen ja selkeän 3-1-voiton.

Brentford oli Championshipissä tehokkain joukkue 80 osumallaan ja kova maalinteko näyttäisi olevan joukkueen paras ase. Ollie Watkins on koko ajan vaarallinen hyökkäyspäässä ja onkin mättänyt kaudella jo 26 osumaa, joista peräti 13 on ollut voittomaaleja. Said Benrahma on iskenyt 17 osumaa ja Bryan Mbeumo 16 osumaa, joten Brentford on kyllästetty äärimmäisen vaarallisilla ja tehokkailla hyökkääjillä.

Fulham on myös tottunut järjestämään maalijuhlia kauden aikana. Championshipin neljäs kohtasi viidenneksi sijoittuneen Cardiffin. Otteluparin ensimmäisessä ottelussa Fulhan nappasi heti vieraissa 2-0-voiton mutta oli kotonaan ongelmissa. Kotona kärsitty 1-2-tappio riitti kuitenkin viemään joukkueen nousufinaaliin. Myös Fulham tunnetaan joukkueena jonka otteluissa maaleja nähdään runsaasti, joukkue päästi Championshipissä kymmenen osumaa Brentfordia enemmän.

Aleksandar Mitrovic on Fulhamin yksinäinen suuri tähti. 26 osumaa iskenyt serbialainen hyökkääjä tarvitsisi tulitukea enemmänkin näissä isoissa peleissä. Mitrovicin pois pelaaminen ottelussa voi pahimmillaan lamauttaa koko joukkueen. Joukkueen perusvire on hyvässä kunnossa, neljä viimeisintä ottelua ennen play offien alkamista joukkueen saldo oli 2-2-0.

Brentford on ollut joukkueena koko ajan hieman Fulhamia edellä. Brentford voitti kuluvan kauden molemmat kohtaamiset 1-0 ja 2-0-lukemin, Fulhamin voitto kaksikon välillä on niinkin kaukaa kuin syksyltä 2016. Brentfordin maalintekotaito ja kuumat hyökkääjät rohkaisevat pelaamaan joukkueen voiton puolesta, mutta aiemmista vuosista poiketen tämän kauden nousufinaalista saattaa muodostua myös maalijuhlat kahden hyökkäysorientoituneen joukkueen välillä.

Pelivalinnat | Panostus

Brentford | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,14

Yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,22
Jaa