Championship: Fulham - Cardiff

Championship: Fulham – Cardiff | Isännät kohti nousufinaalia

Englannissa pelataan vielä panoksellisia otteluita. Fulham ja Cardiff ratkaisevat toisen paikan kutkuttavaan Valioliigan nousufinaaliin. Ensimmäinen osa-ottelu päättyi Fulhamin 2-0-vierasvoittoon. Ottelu alkaa klo 21.45.

Fulhamin loppukausi Championshipissä sujui loistavasti. Kuusi viime ottelua ovat sujuneet tappioitta saldolla 4-2-0, joukkue näyttäisi olevan juuri oikeaan aikaan hyvässä iskussa. Muutama kausi takaperin Fulham pelasikin Valioliigassa ja paluu sinne on jo yhden askeleen lähempänä. Joukkue sijoittui Championshipin sarjataulukossa neljänneksi ja pelasi koko loppukauden aivan kärjen tahtiin.

Kotikentällä Fulham pelasi sarjakaudella 15-2-6 ollen näin koko sarjan kolmanneksi paras kotijoukkue. Aleksandar Mitrovic on ollut joukkueensa ja koko sarjan maalitykki 26 osumansa turvin. Muutenkin joukkueesta löytyy maalintekovoimaa, eikä puolustuskaan pelannut hullummin sarjakaudella. Fulhamin vahvuus on sen tiiveys kentällä, muoto ei herkästi repeä ja pelaajat tietävät mitä tekevät kentällä.

Cardiff sijoittui viidenneksi Championshipissä, jääden kahdeksan pistettä Fulhamista. Joukkueen otteet ovat olleet hieman epätasaisempia kuin Fulhamilla, sillä kuuteen viime otteluun mahtuu kolme voittoa ja kolme tappiota. Joukkueet kohtasivat sarjaottelussa heinäkuun alkupuolella, jolloin myös Fulham oli parempi luvuin 2-0.

Vieraissa Cardiff on tällä kaudella pelannut 8-7-8 /-4, joka on sarjan keskikastia. Lee Tomlin on joukkueen paras maalintekijä kahdeksalla osumallaan, joten maalinteon suhteen joukkue antaa tasoitusta Fulhamiin nähden. Toisaalta Cardiffilla on laajempi miehistö ollut käytettävissä ja isompi määrä maalintekijöitä, mutta isoissa, ratkaisevissa peleissä ei olisi haitaksi olla kliininen viimeistelijä joukkueen riveissä.

Fulham lähtee ratkaisevaan osa-otteluun hyvästä tilanteesta. Ensimmäisen ottelun 2-0-voitto antaa avaimet kotijoukkueen käsiin. Kuusi viimeisintä kotiottelua Cardiffia vastaan ovat päättyneet joko kotivoittoon tai tasapeliin, neljästä viime kohtaamisesta Fulhamilla on kolme voittoa ja tasapeli.

Cardiff joutuu ottamaan ottelussa hieman riskiä, se on selvä. Tämä avaa kotijoukkueen maaliahneille hyökkääjille varmasti vastaiskun paikkoja. Fulhamin perusvire on juuri sen verran kovempi että kotivoitto kannattaa ottaa mukaan vetoihin. Samalla Fulhamin maalimäärä noussee yli yhden ottelussa, jossa toisen osapuolen on otettava isojakin riskejä.

Pelivalinnat | Panostus

Fulham | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,09

 Fulham yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,14
Jaa