Championship: Watford - Middlesbrough

Championship: Watford – Middlesbrough | Watford hakee pikanousua Valioliigaan

Englannin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla Championshipissä kohtaavat perjantaina Valioliigasta pudonnut Watford sekä Middlesbrough.

Watfordin viiden vuoden seikkailu Valioliigassa tuli päätökseen, kun joukkue putosi sarjaporrasta alemmaksi sekavan kauden jälkeen. Sirkusta yritti luotsata peräti neljä eri valmentajaa, joka jo omalta osaltaan kuvaa hyvin joukkueen tilannetta. Joukkueen managerina toimii tällä hetkellä Vladan Ivic ja Watfordin miehistö on Championshipiin todella kovatasoinen. Joukkueen riveissä jatkavat Gerard Deulofeu, Danny Welbeck, Troy Deeney, Janmaat, Succes ynnä muut Valioliiga-tason pelaajat. Jos nimilistan miehet pysyvät joukkueessa ja terveinä, voi Watford tavoitella nopeaa nousua Valioliigaan.

Watford pelasi kauden alla ystävyysottelun Tottenhamia vastaan ja voitti sen kotonaan 2-1. Viimeistään tämä voitto on nostanut Watfordin Valioliigaan nousijoiden suosikkien joukkoon, mutta toki omistajalta Gino Pozzolta vaaditaan pelisilmää jotta työrauha säilyy joukkueessa. Watfordilla on ottelun alla loukkaantumisia, mm. Deulofeu, Succes ja Janmaat ovat sivussa, mutta laatua joukkueen sisältä löytyy poissaoloista huolimatta.

Middlesbroughin yritys nousta Valioliigaan oli lähellä katastrofia, kun joukkue oli kesällä putoamisen partaalla. Neil Warnock pestattiin pelastamaan joukkue ja Middlesbrough säilytti sarjapaikkansa. Joukkueen suurin ongelma on ollut maalinteko, viime kauden 48 osumaa olivat vähiten koko sarjassa. Joukkue voitti harjoitusottelussa Newcastlen peräti 5-1 ja EFL-cupissa alasarjojen Shewsburyn 4-3. Loukkaantumisia joukkueella ei ole vaan otteluun päästään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Watford pääsee otteluun kotonaan ja on niukka suosikki. Pelaajalistaltaan joukkue on Championshipin kärkipäätä, mutta joukkueen sisällä ja johtoportaassa voi kauden aikana taas tapahtua mitä tahansa. Kauden avausottelu on aina arvoituksellinen, mutta Watfordin kotivoittoa uskaltaa pelata mukavalla kertoimella, aika näyttää mihin suuntaan joukkueen käyrä näyttää pidemmällä otannalla.

Pelivalinnat | Panostus

Watford | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Watford yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,09

 

Jaa