DFB-cup: Bayern München - Eintracht Frankfurt

DFB-cup: Bayern München – Eintracht Frankfurt | Kotijoukkue pokaalijahdissa

Keskiviikkona Saksan cupin semifinaalissa kohtaavat hurjassa vireessä oleva Bayern München sekä Eintracht Frankfurt. Ottelu alkaa klo 21.30.

Bayern Münchenillä on jo toinen käsi Bundesliigan mestaruuspokaalissa kiinni. Joukkueella on seitsemän pisteen etumatka toisena olevaan Dortmundiin ja mikä parasta, Münchenin peli on ollut murhaavan tehokasta viime viikot. Pelkästään kotiotteluissa Bayern München on ollut häviämättä kymmenen ottelua putkeen ja suoria voittoja kaikki kilpailut mukaan otettuina on jo 11 kappaletta. Joukkue on Bundesliigan tehokkain maalintekijä, päästänyt vähiten osumia koko sarjassa ja on vieläpä koko Bundesliigan paras kotijoukkue.

Cupin peli kiinnostaa joukkuetta varmasti, mutta jotain kierrätystä pelaajistossa saatetaan nähdä. Laatua joukkueesta löytyy vaihtopenkiltä asti ja kokoonpanotilanne on hyvä, huippupelaajista ainostaan keskikentän Philippe Coutinho on sivussa. Bayern Münchenillä on mahdollisuus viedä vielä kaudelta vaikka tripla (Bundesliiga, Saksan cup ja Mestarien liiga) nimiinsä, joten panostusta tähänkin otteluun löytyy varmasti. Robert Lewandowskin pelaaminen kannattaa tarkastaa ennen ottelua, puolalaisen maalihanat ovat kunnolla auki, ja pelatessaan jälki on ollut tuhoisaa.

E. Frankfurt on ajautunut ongelmiin ja on enää ainoastaan neljän pisteen karkumatkalla sarjakarsintapaikkaa. Panostus on varmasti sarjapaikan säilyttämisessä, joukkue tuskin on budjetoinut menestymistä cupissa kovin korkealle. Edelliset ottelut ovat sujuneet joukkueelta ailahdellen, viikonloppuna joukkue taipui kotonaan Bundesliigassa Mainz 05-joukkueella 0-2. Vieraissa joukkue on ollut heikko, koko kauden saldo on 3-1-10 /-16.

Kokoonpanotilanne Frankfurtilla on hyvä, ainoastaan kaksi pelaajaa on sivussa kokoonpanosta. Oman pään pelaaminen Frankfurtilla ei ole aivan kohdallaan ollut koko kauden aikana, joukkue on päästänyt 55 osumaa omiin, joka on Bundesliigan kuudenneksi huonoin suoritus. Frankfurt taistelee kyllä kovasti niin kotona kuin vieraissa, mutta kömpelöt ratkaisut puolustuspäässä ovat olleet kohtalokkaita.

Bayern München on selkeä suosikki voittamaan ottelun ja etenemään cupin seuraavaan vaiheeseen. Joukkue on niin kovassa iskussa ettei sitä helposti pysäytetä. Viidestä viime kohtaamisesta München on vienyt nimiinsä neljä ottelua ja E. Frankfurt yhden. Kotijoukkueen kierrättäessä pelaajistoaan taso ei liikaa laske kentällä, penkiltä löytyy paljon nälkäisiä ja näyttämisen haluisia pelaajia. Joukkueiden edellinen kohtaaminen päättyi Bayern München 5-2 – kotivoittoon.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München voittaa päästämättä maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,04

Bayern München yli 3.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,19

 

Jaa