EM-karsinnat 2020: Suomi - Italia

Englannin Championship: Huddersfield – Fulham | Hyökkäys vastaan puolustus

Englannin mestaruussarjan kolmannella kierroksella nähdään ottelu, jossa keskikastin joukkue Huddersfield saa vastaansa sarjanousua tavoittelevan Fulhamin.

Isännät tuskailevat maalinteon kanssa

Huddersfield avasi kautensa kotiottelulla Derbyä vastaan viime viikon maanantaina. Tuloksena oli tappio vaikka sinivalkopaitainen joukkue uurasti kentällä. Varsinkin toinen puoliaika oli joukkueelta hyvä. Ensimmäisellä puoliskolla Derby pääsi kahdella pikamaalilla karkumatkalle, mutta isännät kavensivat hetkeä myöhemmin pilkulta. Pallonhallinnan kautta Terriersit loivat peräti kahdeksan maalintekopaikkaa toisella puoliajalla, mutta kun ainoastaan kerran pallo saatiin maalille, jäi takaa-ajo torsoksi.

Perjantain ottelu Fulhamia vastaan on Huddersfieldille kolmas viikon sisään, kun Terriersit aloittivat, ja päättivät EFL Cupin taipaleensa tiistaina. Tuloksena oli nimittäin jälleen tappio kotikentällä.

Huddersfieldin peräsimessä jatkaa Jan Siewert, joka hankittiin kesken viime kautta epäonnistuneen David Wagnerin tilalle. Pelaajarunko on pysynyt suht hyvin koossa viime kaudesta, ja erityisesti  Christopher Schindlerin ja Terence Kongolon johtama puolustus on vahva.

LegolasBetilta aivan loistava ensitalletusbonus vedonlyöjälle – valitse kolmesta eri vaihtoehdosta!

Suurin murheenkryyni viime kauden tapaan on maalintekopuolella. Nyt kun keskikentän ydinpelaaja Aaron Mooykin siirtyi lainalle Brightoniin aivan kauden kynnyksellä. Maalintekopaineet lepää tällä hetkellä nuoren Karlan Ahearne-Grantin harteilla, joka teki viime kaudella neljä maalia. Tällä kaudella tältä lahjakkuudelta odotetaan yli kymmenen maalin kautta, ja hän on osunutkin maalipuiden väliin kahdessa ensimmäisessä sarjaottelussa.

Fulhamin kivenkova hyökkäys liikaa isäntien puolustukselle?

Fulham putosi Valioliigasta viime kauden päätteeksi ja hakee pikapaluuta maailman kovimpaan sarjaan. Scott Parkerin johtama joukko tulee otteluun voitto taskussaan Blackburnia vastaan Craven Cottagella. Ensimmäisen sarjaottelun tappio Barnsleylle huuhtoutui voiton myötä mielestä, ja lontoolaiset voivat jatkaa nousuaan kohti sarjakärkeä.

Fulham menetti viime kauden päätteeksi kultakimpaleensa Ryan Sessegnonin, sekä konkari Ryan BabelinAndré Schürrlen ja 16-vuotiaan superlupauksen Harvey Elliottin. Paikkaajia joukkueeseen on saatu lainapelaajista, ja parhaita heistä ovat Brightonin keskikenttäpelaaja Anthony Knockaert ja Wolvesin hyökkääjä Ivan Cavaleiro.

Knockaertin ja Cavaleiron hyökkäyskolmikkoa täydentävä Aleksandar Mitrovic lukeutuu sarjan parhaimpiin hyökkääjiin, ja ottelun isännillä on kova työ saada pidettyä tämä, mestaruussarjan eliittiin kuuluva hyökkäys aisoissa.

Pelivalinnat | Panostus

Fulham | 3/5 yksikköä

Ottelussa tehdään alle 2,5 maalia | 2/5 yksikköä

Jaa