Eurooppa-liiga: FC Astana - Manchester United

Eurooppa-liiga: FC Astana – Manchester United | Unitedin vierasvoitto lähellä

Eurooppa-liigassa ratkotaan viimeisiä jatkopaikkoja kevään pudotuspeleihin. L-lohkossa FC Astana saa vastaansa lohkokärki Manchester Unitedin.

FC Astanan taival tämän kauden Eurooppa-liigassa on ollut heikko. Joukkue makaa lohkon viimeisellä sijalla, kasassa on nolla pistettä ja maaliero on murheellinen 1-14. Mahdollisuudet jatkopaikkaan ovat jo menneet, joten suurin kiihko europeleissä on varmasti ohitse. Kotijoukkue saattaa kierrättää ottelussa panoksen puuttuessa kokonaan.

Vaikka pelit ovat sujuneet heikosti Eurooppa-liigassa, pelaa Astana jälleen hyvää kautta kotimaan sarjassa. Joukkue johtaa Kazakstanin Valioliigaa ja taistelee jälleen paikasta Mestarien liigan karsintoihin. Astana on kokenut kävijä Euroopassa, mutta tämän kauden osalta menestys on jäänyt todella laihaksi. Viimeisin kotiottelu Eurooppa-liigassa oli AZ Alkmaaria vastaan, jonka joukkue hävisi rumasti peräti 0-5.

Manchester United ailahteleva kausi jatkuu, kun joukkue pelasi sunnuntaina. hengästyttävien vaiheiden jälkeen 3-3 – tasapelin Sheffield Unitedia vastaan Valioliigassa. Ottelu paljasti karulla tavalla Unitedin vaikeudet. Puolustuspää ei ole tarpeeksi laadukas ja karkeita virheitä sattuu ottelusta toiseen. Hyökkäyspäässä Marcus Rasford ja Anthony Martial ovat paljon vartioina. Martial on Eurooppa-liigassa tehnyt yhdessä Mason Greenwoodin kanssa kaksi maalia mieheen.

Neljän ottelun jälkeen United johtaa lohkoaan kolmen voiton ja tasapelin turvin, maalieron ollen komea 5-0. Valioliigassa vuotanut puolustus on selkeästi kestänyt paremmin Eurooppa-liigassa. Joukkue kierrättää pelaajia varmasti, mutta penkiltä löytyy monta nälkäistä pelaajaa Greenwoodin, Daniel Jamesin ja Juan Matan voimin, joten joukkueen taso ei laske kierrätysten sattuessa. Voitolla United naulaa lohkon ykköspaikan itselleen ja samalla paremmat lähtökohdat kevään pudotuspeleihin.

Joukkueet ovat kohdanneet vain kerran, syyskuussa pelatussa kotiottelussa United oli 1-0 – lukemin parempi. Unitedin peli on ailahtelevista peliesityksistä huolimatta kehittynyt kauden mittaan ja joukkue on etenkin hyökkäyspään osalta vaarallisempi ja suoraviivaisempi kuin syyskuun ottelussa. Kierrätystä nähtäneen molemmilla joukkueella, mutta vierasjoukkueen osalta laatua ja intoa löytyy myös penkiltä. United kelpaa vetoihin mukaan mukavalla kertoimella, Astana on ollut todella heikko sekä koti- että vierasotteluissaan Eurooppa-liigassa.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United| 3/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,50
Jaa