Eurooppa-liiga: Manchester United - FC Kööpenhamina

Eurooppa-liiga: Manchester United – FC Kööpenhamina | Unitedin kannujahti käy kuumana

Eurooppa-liigan pudotuspelit jatkuvat maanantaina. Manchester United kohtaa FC Kööpenhaminan klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Manchester United raivasi tieltään Itävaltalaisen LASK Lintzin pudotuspelin ensimmäisellä kierroksella murskaavasti yhteismaalein 7-1. Joukkue kohtaa heti seuraavalla kierroksella FC Kööpenhaminan kotikentällään, ja vahvana kotijoukkueena tunnettu United saa tästä edun itselleen.

Unitedin kokoonapanossa on sekoitus nuoruutta ja nopeutta mutta myös kokemusta ja taktista osaamista. Hyökkäyspää on ollut todella vaarallinen jo ennen koronatuon alkamista, josta paljon kiitosta saa huippuvahvistus Bruno Fernandes. Marcus Rasford, Anthony Martial sekä Mason Greenwood ovat kaikki näyttäneet että tarvittaessa tehoja löytyy ja paljon. United on tällä hetkellä jopa liian hyvä joukkue Eurooppa-liigaan, ja voi hyvinkin viedä koko kilpailun nimiinsä.

FC Kööpenhamina kaatoi Istanbul Basaksherin viime viikolla kotonaan 3-0, ja eteni puolivälieriin yhteistuloksella 3-1. Joukkueen sarjakausi Tanskan Superliigassa päättyi heinäkuun lopulla, mutta ottelutuntuma on hyvä. FC Kööpenhamina sijoittui kotimaan sarjassa toiseksi selvällä erolla mestaruuden vieneeseen Midtjyllandiin.

FC Kööpenhamina on kokenut europelijoukkue, mutta nyt eteen tuleva vastus on sillekin liian kova. Joukkueen kokoonpano kestää vertailun Tanskan pääsarjassa, mutta ei missään nimessä ole nimilistaltaan tai materiaalin leveydeltään Valioliigaseuran tasoa. Vaikka Kööpenhamina onkin kolmen ottelun voittoputkessa, ei se vieraskentällä pysty ihmeisiin Unitedia vastaan.

United pääsee otteluun hyvässä tilanteessa. Joukkueen terveystilanne on hyvä, paikka ensi kauden Mestarien liigaan varma ja mahdollisuus voittaa Eurooppa-liiga. Kun kokoonpano on täynnä laadukkaitta pelaajia, saa Ole Gunnar Solskjaer rakentaa haluamansa miehityksen ja taktiikan vastustajaa silmällä pitäen. FC Kööpenhamina on selkeä altavastaaja vieraskentällä, joukkue on todella kovan haasteen edessä. Joukkueet ovat kohdanneet 2006 Mestarien liigan pudotuspeleissä, jolloin United eteni jatkoon 3-1-yhteistuloksella (kotikentällä 3-0-voitto).

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,99

Manchester United yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,03
Jaa