Eurooppa-liiga: Manchester United - LASK

Eurooppa-liiga: Manchester United – LASK | Isännät murskaavassa lyönnissä

Eurooppa-liigan pudotuspelit jatkuvat keskiviikkona. Klo 22.00 alkavassa ottelussa kohtaavat hyvävireinen Manchester United sekä Itävallan Bundesliigan LASK.

Manchester United äityi Valioliigan loppupuoliskolla hyvään vireeseen, jonka ansiosta joukkue nousi kolmanneksi ja nappasi samalla paikan Mestarien liigaan ensi kaudeksi. Vaikka himoittu paikka on takataskussa, haluaa joukkue varmasti taistella myös Eurooppa-liigan pokaalista. Joukkueet kerkesivät pelata pudotuspeliparin ensimmäisen osaottelun maaliskuussa, tuolloin United vei voiton vieraissa murskaavasti 5-0-lukemin.

Vierasvoiton myötä United on hyvin lähellä edetä pudotuspelien seuraavalle kierrokselle. United on onnistunut pelaamaan kahdeksan kotiottelua peräkkäin ilman tappiota, joten kotivire joukkueella on hyvä. Unitedilla ei muita kilpailullisia otteluita ole ennen seuraavan sarjakauden alkua, joten joukkue pystyy panostamaan Eurooppa-liigaan kaiken tarvittavan. Bruno Fernandes, Anthony Martial ja Marcus Rasford ovat kaikki huippukunnossa ja kuumia pelaajia, joiden tehot ovat olleet kovaa luokkaa viime viikkoina.

Itävaltalainen LASK on ollut piristysruiske kuluvan kauden europeleissä. Joukkue voitti oman Eurooppa-liigan alkulohkonsa ja eteni selkeällä erolla pudotuspeleihin. Samoin myös kesken jäänyt Itävallan Bundesliigan oli joukkueen hallussa, 22 kierroksen jälkeen keskeytetyllä kaudella LASK johti sarjaa kuuden pisteen erolla Salzburgiin. Ensimmäisen osaottelun karmea tulos latistaa lähtökohtia keskiviikon euro- otteluun.

LASK on pelannut vain yhden ottelun heinäkuun viidennen päivän jälkeen, joten ottelukunto ei varmasti ole paras mahdollinen joukkueella. Ystävyysoittelu Senicaa vastaan päättyi 0-2-kotitappioon. Marco Raguz on ehtinyt iskeä joukkueelleen Eurooppa-liigassa jo viisi osumaa, mutta muuten joukkueen riveistä ei löydy mitat täyttäviä hyökkääjiä. Materiaaliltaan ja pelitavaltaan LASK on selkeästi Unitedia perässä, joukkueen pelaajabudjetista puhumattakaan.

Manchester United on selkeä suosikki kotonaan, vaikkakin reilu vierasvoitto voisi avata paikkoja pelaajiston kierrätyksellä. Unitedilla on sen verran laadukas vaihtopenkki, että nälkäisiä, nuoria ja myös kokeneempia pelaajia löytyy kyllä näyttämään tasonsa. LASK ei kykene vieraissa maalintekoon laadukkaampaa kotijoukkuetta vastaan, Unitedilla on isännän otteet myös toisessa osaottelussa, Valioliigan puolella kotijoukkueen puolustus oli kolmanneksi tiivein.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,99

Manchester United yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,95

 

 

Jaa