Eurooppa-liiga: Wolverhampton - Olympiakos

Eurooppa-liiga: Wolverhampton – Olympiakos | Isännät hakevat huipennusta kaudelleen

Eurooppa-liigan pudotuspelit jatkuvat torstaina, kun yhteen ottavat Wolverhampton sekä Olympiakos klo 22.00 alkaen.

Wolverhampton pelasi koko kauden Valioliigassa upeasti, mutta jäi lopulta seitsemänneksi. Joukkueella on varmasti nälkää Eurooppa-liigassa menestymiseen, seuraavat kilpailulliset ottelut odottavat vasta syyskuussa uuden Valioliigakauden alkaessa. Wolverhampton on totuttu näkemään tiiviinä pakettina jonka puolustusta on vaikea murtaa.

Wolverhamptonin riveissä pelaa upeasti yhteen pelaava tutkapari Raul Jimenez-Adama Traore. Traoren nopeus ja Jimenezin viimeistelykyky ovat olleet myrkkyä vastustajille, Eurooppa-liigassa Jimenez on maalannut kolmesti, Traore kaksi kertaa. Rui Patricio on itse varmuus maalilla ja on luotettava viimeinen lukko puolustuksen alla. Wolverhampton on hyvin valmennettu joukkue täynnä taitoa ja todella yllätysvalmis Eurooppa-liigassa.

Olympiakos pelasi Mestarien liigaa kivikovassa B-lohkossa yhdessä mm. Tottenhamin ja Bayern Münchenin kanssa. Yhden voiton kuudesta voittanut Olympiakos jäi lohkonsa kolmanneksi ja sai sitä kautta paikan Eurooppa-liigan pudotuspeleihin. Kotimaansa liigassa Olympiakos on ollut täysin ylivoimainen vieden jälleen mestaruuden selvällä erolla. Joukkueen taso on kova, mutta tiettyä kreikkalaisuutta ailahtelua esiintyy etenkin vierasotteluissa.

El Arabi on tällä kaudella iskenyt kaksi osumaa Olympiakokselle europeleissä, mutta muuten maalinteko oli Mestarien liigassa vaikeaa. Olympiakos on pelannut viisi viimeisintä vierasottelua ilman tappioita, joten myös sen puolustusta on vaikea murtaa. Parhaimmillaan Olympiakoksen puolustus on murtamaton, mutta heikkoja kohtia myös löytyy, etenkin jos joukkue turhautuu ottelun edetessä.

Ensimmäinen osaottelu joukkueiden välillä ehdittiin pelata ennen koronataukoa Kreikassa. Ottelu päättyi 1-1-tasapeliin jonka myötä Wolverhampton on kuskin paikalla jälkimmäisessä ottelussa. Molemmat joukkueet puolustavat äärimmäisen tiiviisti tarvittaessa, joten vähämaalisuus otteluparin välillä kuulostaa parhaimmalta peli-idealta. Vähämaalinen tasapeli on hyvin lähellä, Olympiakos joutuu tosin ottamaan hieman riskiä mikäli ottelu etenee maalittomana pidempään. 1-1-tasatulokselle ratkaisua jouduttaisiin hakemaan jatkoajan kautta.

Pelivalinnat | Panostus

Tasapeli | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,90

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,65
Jaa