FA Cup: Arsenal - Manchester City

FA Cup: Arsenal – Manchester City | City matkalla finaaliin

FA Cupissa ratkotaan toista finalistia lauantaina, kun Arsenal ja Manchester City kohtaavat FA Cupin välierässä. Ottelu alkaa klo 21.45.

Arsenalin vire on ollut nousemaan päin, joukkue kaatoi viimeksi viikolla tuoreen Valioliigan mestarin kotonaan 2-1. Valioliigan puolella pelattavaa ei juurikaan enää ole, joukkue on tällä hetkellä vasta yhdeksäs eikä saumaa europaikkoihin enää ole. Arsenal iskenee kaiken siis peliin FA Cupissa, joukkueella on tämän kautta mahdollisuus pelastaa hieman kuluvaa kautta.

Kuuden viime ottelun otannalla Arsenal on voittanut neljästi, pelannut kerran tasan ja hävinnyt myös kerran. Alaxandre Lacazette on löytänyt mukavan vireen ja paukuttanut maaleja ja ollut muutenkin aktiivinen, samoin alkukaudesta hukassa ollut Pepe on nostanut tasoaan. Mikel Artetalla on käsissään mielenkiintoinen miehistö, joka voi ensi kaudella taistella Valioliigan kärkipäässä.

Manchester City on ollut koronatauon jälkeen paria lipsahdusta lukuunottamatta täysin pysäyttämätön. Kuuteen viime otteluun viidesti voittanut City on iskenyt taululle kovia lukemia, kun voittoja on tullut mm. lukemin 4-0,5-0 ja 5-0. Hyökkäysosasto on uskomattoman kovassa vireessä, Raheem Sterling pelaa elämänsä kautta ja tulitukea tulee myös Riyad Mahrezilta, Gabriel Jesukselta ja kumppaneilta.

City voi vielä tällä kaudella voittaa FA Cupin lisäksi myös Mestarien liigan, joten pelikuntoa pidetään yllä elokuun isoon lopputurnaukseen. Kuluvalla viikolla kumottu päätös Mestarien liigaan osallistumisesta tuleville kausille varmasti tuo myös joukkueen sisällä lisää motivaatiota ja näkyy entisestään vapautuneena pelinä.

Molemmat joukkueet mielivät finaaliin koska Valioliigan puolella haluttua menestystä ei tullut. Tasoero on selkeä Cityn hyväksi, joukkue on tällä hetkellä hirmuisessa iskussa. Arsenalin otteet ovat parantuneet mutta ailahtelua on silti otteluiden sisällä, hyökkäysosasto alkaa olla siellä missä pitää, mutta muilla kentän osa-alueilla tekemistä vielä riittää. Joukkueet lähtevät otteluun varmasti parhailla mahdollisilla kokoonpanoilla. Arsenalin ja Manchester Cityn lyötyä kentälle parhaat hyökkääjänsä, on runsasmaalinen ja viihdyttävä ottelu taattu.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City -1 | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,81

 Yli 3.5 maalia | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,09
Jaa