FA Cup: Bournemouth - Arsenal

FA Cup: Bournemouth – Arsenal | Arsenal matkalla jatkoon

FA Cup jatkuu vielä maanantaina, kun Valioliigaseurat Bournemouth ja Arsenal iskevät yhteen.

Bournemouthin kuluva kausi on ollut vaikea Valioliigassa. Joukkue on putoamisviivan alapuolella tasapistein ensimmäisen säilyjän West Hamin kanssa. Joukkue on viimeistellyt osumia alle maali per peli – tahdilla, joka on liian vähän sarjassa säilymisen kannalta. Lisäksi joukkue on päästänyt kauden aikana jo 37 osumaa, vain neljä joukkuetta on päästänyt enemmän maaleja.

Vain kaksi ottelua edellisestä kuudesta voittanut Bournemouth on kärsinyt jo pitkään avainpelaajien loukkaantumisista. Tämä on osa isompaa ongelmaa, sillä Eddie Howen miehistö on tottunut pelaamaan muista sijoituksista kuin putoamista vastaan. Joukkue panostaakin varmasti Valioliigassa säilymiseen, loukkaantumisista kuntoutuneita pelaajia ei peluuteta cup-ottelussa. Usea penkillä istunut pelaaja saa mahdollisuutensa Arsenalia vastaan.

Arsenalin kausi on ollut monisävyinen. Valmentajavaihdoksen jälkeen otteet kentällä ovat parantuneet, vaikka tulokset ovat vielä olleet vaihtelevia. Kuusi edellistä ottelua ovat tuoneet vain yhden tappion, joista viimeisimpänä esimerkkinä vajaamiehisenä taisteltu 2-2-  tasapeli Chelsean vieraana.

Myös Arsenalin katseet ovat tiukasti Valioliigassa, mutta perinteisesti hyvänä cup-joukkueena tunnettu Arsenal panostaa varmasti myös perinteikkääseen turnaukseen. FA Cup voi olla joukkueen paras mahdollisuus päästä eurokentille ensi vuodeksi. Akuuttia uhkaa putoamisesta ei ole, joten myös cupin peleissä joukkue peluuttanee sekoitusta, jossa kentällä on runkopelaajia ja nuoria toivoja.

Joukkueet ovat kohdanneet vuodesta 2015 alkaen kymmenen kertaa, joista Arsenal on voittanut seitsemän ja Bournemouth vain kerran. Bournemouthin tukala tilanne Valioliigan putoamistaistelussa pakottaa sen kierrättämään pelaajia, joukkue ei voi ottaa riskiä että sen avainpelaajia loukkaantuisi uudestaan keskellä kiivainta taistelua. Mikel Artetan Arsenal on piristynyt vuodenvaihteen jälkeen ja joukkue kelpaa myös vieraissa mukaan pelilapulle. Arsenal jatkaa FA Cupin seuraavalle kierokselle.

Pelivalinnat | Panostus

Arsenal | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,88
Jaa