FA Cup: Liverpool - Shewsbury Town

FA Cup: Liverpool – Shewsbury Town | Liverpoolin nuorisojoukkue kovaan testiin

Tiistai-illassa pelataan FA Cupin uusintoja. Anfield Roadilla kohtaavat Liverpool sekä Ykkösliigan Shewsbury Town.

Liverpoolin mestaruusjunalle ei näy pysäyttäjää Valioliigassa. Joukkue voitti Southamptonin kotonaan puhtaasti 4-0, ja ero sarjan toisella sijalla olevaan Manchester Cityyn on peräti 22 pistettä. Joukkue pystyisi halutessaan keskittymään myös FA Cupin uusintaan, mutta Jürgen Klopp ilmoitti jo hyvissä ajoin joukkueen pitävän vaadittua talvilomaa kuluvalla viikolla, eikä näin ollen peluuta ykkösmiehistöään cup-uusinnassa.

Myöskään itse Klopp ei ole joukkueen peräsimessä ottelussa, vaan vetovastuun otteluun ottaa nuoriso-osaston valmentaja Neil Critchley. Liverpool peluuttaa ottelussa siis U23-joukkuetta, eli tuttuja nimiä Valioliigan puolelta tuskin nähdään. Liverpoolin kotietu ei ole yhtä iso kuin normaalisti, sillä otteluun tuskin saadaan täyttä yleisöä. Kaikesta huolimatta Liverpoolilla on ottelussa hienoinen etu.

Shewsbury Town on edelleen alemmassa keskikastissa Ykkösliigassa. Joukkue on hävinnyt kaksi ottelua peräkkäin ja joutunee taistelemaan jopa sarjapaikastaan vielä loppukauden ajan. Joukkueen 2-2- tulos Liverpoolia vastaan oli hieno suoritus edellisessä cup-taistossa, mutta tulos johtui enemmänkin Liverpoolin löysäilystä kuin Shewsburyn hyvyydestä. Yhtä kaikki, joukkueella on edelleen mahdollisuus edetä jatkoon.

Liverpoolin nuorisojoukkue sisältää paljon nälkäisiä pelaajia, jotka palavat halusta päästä näyttämään taitonsa kentällä. Nyt ei tarvitse säästellä eikä varoa, vaan isäntien pelaajat voivat jättää kentälle kaikkensa. Kotietu antaa hyvät lähtökohdat Liverpoolille, joskin EFL Cupissa joukkue hävisi rumasti Aston Villalle, kun edustusjoukkue oli pelaamassa seurajoukkueiden MM-turnauksessa.

Kotivoitolle tulee kertoimeksi mukava yli kahden kerroin. Tämä kannattaa pelata, sillä nälkäinen nuorisojoukkue pystyy voittamaan Ykkösliigan huonovireisen Shewsburyn. Kotivoitto mukavalla kertoimella kelpaa vetoihin mukaan.

Pelivalinnat | Panostus

Liverpool | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,05
Jaa