FA Cup: Shewsbury Town - Liverpool

FA Cup: Shrewsbury Town – Liverpool | Liverpool tulessa myös cupissa

FA Cup jatkuu sunnuntaina. Iltaottelussa Ykkösliigan Shrewsbury Town saa vastaansa Valioliigan mestaruutta tavoittelevan Liverpoolin.

Shrewsbury Town on alemmassa keskikastissa Ykkösliigassa. Joukkue on sijalla 16 ja eroa putoamisviivaan on turvallisen tuntuiset 12 pistettä. Peliesitykset ovat jättäneet toivomisen varaa, sillä kuudesta edellisestä ottelusta joukkue on voittanut vain yhden, ja pelannut peräti neljä tasapeliä. Joukkueen pelit ovat pääsääntöisesti vähämaalisia otteluita, jotka ratkeavat maalin erolla suuntaan tai toiseen.

Shrewsbury Town on yksi harvoja joukkueita Ykkösliigassa, joka on pelannut kuluvan kauden alle maali per peli -tahdilla. Joukkue on pystynyt viimeistelmään 0,96 maalia ottelua kohden, joka selittää muuten kohtalaisen laadukkaan joukkueen sarjasijoituksen. Joukkueen murtautumismallit eivät tuota tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja.

Liverpoolin kausi on ollut kuin satutarinaa Valioliigan puolella. Joukkue johtaa sarjaa ylivoimaiseen tyyliin ja on menossa kohti himoittua mestaruutta. Joukkue on mukana myös Mestarien liigan pudotuspeleissä, joten keväällä on vielä tulossa isoja pelejä. Joukkue on osoittanut luonnetta nousemalla useamman kerran ottelun viimeisellä kymmenminuuttisella voittoon. Tämä nähtiin Valioliigan viikkokierroksella, kun Bobby Firmino teki ratkaisevan 2-1 – osuman Wolverhamptonin verkkoon tiukassa vieraspelissä ottelun loppuhetkillä.

Jürgen Klopp peluuttaa varmasti FA Cupin ottelussa vaihtoehtomiehistöä. Paljon urakoineet pelaajat saavat lepovuoron, ja ainakin maalivahti Alisson sekä hyökkäyksessä raataneet Mo Salah, Sadio Mane ja Firmino saanevat lepovuoron. Liverpool kohtaa ensi viikolla Valioliigan rästipelissä West Hamin, joten sitäkin silmällä pitäen kierrätystä varmasti tulee. Kloppin teesit ja peliajatus on iskostunut varmasti myös joukkueen nuorempiin pelaajiin, ja nyt näytön paikan saavat pelaajat puolustanevat yhtä miehekkäästi ja tiiviisti kuin vakiokokoonpanon pelaajatkin. Joukkue pystyy pelaamaan laadukkaasti myös vieraissa ja ei päästä Ykkösliigan Shewsburyä helpolla.

Shewsburyn maalinteko-ongelmat eivät aiheuta hurraa-huutoja ennen Liverpoolin kohtaamista. Liverpool pystyy nollaamaan isännät vaikka pelaisikin nuoremmalla miehistöllä, tämä nähtiin jo aikaisemmin cup-ottelussa paikallisvastustaja Evertonia vastaan, jonka LIverpool voitti 1-0. Liverpoolin voiton pelaaminen ei innosta liian pienillä kertoimilla, ennemminkin kotijoukkueen jääminen nollille kiinnostaa pelikansaa.

Pelivalinnat | Panostus

Shewsbury Town ei maalia | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,06

 

Jaa