La Liga: Real Madrid - Huesca

La Liga: Real Madrid – Huesca | Vierasjoukkue ei maaleilla juhli

La Ligan iltapäiväpelissä ailahdellut Real Madrid kohtaa kohtaa edelleen ilman voittoa olevan Huescan. Ottelu alkaa jo 15.00.

Real Madrid on La Ligassa hyvissä asemissa, joukkue on kolmantena saldolla 4-1-1. Real on pelannut 1-2 ottelua muita vähemmän, joten sarjan kolmospaikka on tällä hetkellä hyvä sijoitus. Mestarien liigassa puolestaan joukkue on hätää kärsimässä, sillä kahden pelatun kierroksen jälkeen saldona on tappio ja tasapeli. Aikaisemmin viikolla Real oli jo kahden maalin tappioasemassa Mönchengladbachia vastaan, mutta onnistui nousemaan lopulta tasapeliin.

Real Madridin peli heittelee kovasti, viime viikonvaihteen El Clasico päättyi upeaan 3-1-voittoon, mutta heti seuraavassa ottelussa oli huomattavasti vaikeampaa. Karim Benzema on osunut edelleen vain kertaalleen, mutta tehoja on tullut Sergio Ramosin ja Vinicius Juniorin toimesta. La Ligassa Real kuuluu kaikesta huolimatta top 3-seurojen joukkoon ja taistelee tälläkin kaudella mestaruudesta.

Huescan taival La Ligassa on ollut vaikea. Joukkue on seitsemän pelatun ottelun jälkeen edelleen ilman voittoa ja paikka putoajien joukossa on ansaittu. Seitsemään otteluun joukkue on tehnyt vain viisi osumaa, joten selkeä kehityskohta on tiedossa. Joukkue on kuitenkin taistellut urhoollisesti ja hävinnyt tällä kaudella vain kahdesti, viisi kertaa pisteet on jaettu tasapelin muodossa. Huesca on pelannut vähämaaliset tasapelit alkukaudella jo Valencia ja Atletico Madridin kanssa, joten puolustuspää on joukkueen ehdoton vahvuus.

Rafa Mir on joukkueen paras maalintekijä kahdella osumalla, mutta muuten joukkue on aika nimetön. Huescan pelitapana on ollut pidempään tiiviinä yksikkönä pelaaminen, puolustuspää hoidetaan ensin ja sitten vasta hyökätään. Seitsemän ottelun voitoton putki varmasti painaa ja kun vastaan asettuu Real Madrid, on lauantain haaste valtava. Sivussa ottelusta ovat maalivahti Antonio Valera, puolustaja Pedro Lopez sekä mahdollisesti hyökkääjä Shinji Okazaki.

Myös Real Madridilla on poissaoloja, sivussa ovat Nacho, Dani Carvajal sekä Martin Odegaard, joten puolustuspää on hienoisten haasteiden edessä. Realin laaja materiaali kestää poissaolot paremmin kuin Huesca, joten isännät ovat ottelun alla suursuosikkeja. Mikäli Huescan pelitapa onnistuu halutulla tavalla, kotijoukkue joutuu tekemään kovasti töitä jokaisen maalin eteen. Huescan hyökkäyksen pysäyttäminen ei ole Realin kovin haaste, vaan löytää omat maalipaikat ottelun ratkaisemiseen.

Pelivalinnat | Panostus

Real Madrid voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,40

Huesca ei maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,10

Jaa