Ligue 1: PSG - Metz

Ligue 1: PSG – Metz | Joko PSG palaa tasolleen?

Ligue 1 jatkuu keskiviikkona, kun edelleen ilman voittoa oleva PSG kohtaa Metzin. Ottelu alkaa klo 22.00.

PSG on aloittanut uuden Ligue 1-kauden poikkeuksellisen heikosti. Joukkue on hävinnyt kauden molemmat ottelunsa ja löytyy sarjasta vasta sijalta 17. Eittämättä joukkue potee krapulaa Mestarien liigan hävitystä finaalista, peliesityksissä on vielä parantamisen varaa. Samalla pelaajien mentaalipuolella on tekemistä, edellinen ottelu Marseillea vastaan päättyi kaaokseen, kun tunteet kuumenivat ja lisäajalla nähtiin yhteensä viisi punaista korttia, mm. Neymar ajettiin ulos ottelusta.

PSG on edelleen ilman maaleja kahden pelatun ottelun jälkeen, joka on hämmentävä suoritus. Toki joukkueella on ollut pelaajia karanteenissa ja lepovuorossa, edelleen poissa ovat ainakin Kylian Mbappe, Mauro Icardi sekä Marquinhos. PSG:n tasoisella joukkueella laatua kuitenkin riittää penkillä poissaoloista huolimatta.

Metz on myös edelleen ilman maalia kuluvan kauden sarjassa. Joukkue hävisi kauden avausottelussa Monacolle 0-1 ja viime pelissään Lillen vieraana tappio tuli samoin lukemin. Metz operoi materiaaliltaan aivan eri sarjassa PSG:n kanssa eikä joukkueelta odoteta suurta menestystä tälläkään kaudella. Etenkin vieraskentällä joukkue on ollut ongelmissa, Lillen vieraana Metz hävisi laukaukset kohti maalia 1-7 ja maalintekoyritykset 4-12.

PSG on voittanut yhdeksän kertaa putkeen Metzin, joten isännillä on selkeä henkinen etu ottelun alla. Etenkin kotikentällä PSG on ollut julma vastustaja, 14 peräkkäistä kotiottelua Metziä vastaan PSG on pystynyt pelaamaan ilman tappiota. Vaikka PSG on kiistämättä hieman sekasortoinen joukkue, on Metz vastustajana sitä luokkaa että kotijoukkueella ei ole muuta vaihtoehtoa kuin napata selkeä voitto. Tappioputken jatkuessa PSG:n valmentajalla Thomas Tuchelilla alkaa olla kiire vakuuttaa seurajohto olla erottamatta häntä joukkueen peräsimestä. PSG palaa lähelle omaa tasoaan ja nappaa helpottavan voiton kauden kolmannessa ottelussaan.

Pelivalinnat | Panostus

PSG voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,20

PSG yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,00

Jaa