Mestarien liiga: Atalanta - PSG

Mestarien liiga: Atalanta – PSG | Maali-iloittelua odotettavissa

Mestarien liigan puolivälierät alkavat keskiviikkona, kun Seria A:ssa hurmannut Atalanta kohtaa PSG:n. Ottelu pelataan Lissabonissa tyhjille katsomoille klo 22.00 alkaen.

Atalantan kausi on ollut upeaa seurattavaa joukkueen kannattajille. Paikka vähintään kahdeksan parhaan joukossa Mestarien liigassa ja Seria A:ssa palkintona oli kolmas sija. Atalanta ehti pelata neljännesvälierät kokonaan loppuun ennen koronataukoa, ja pudotti Valencian jatkosta tiukkojen vaiheiden jälkeen. Ottelut päättyivät Atalantan kotivoittoon lukemin 4-1 ja vierasvoitoon lukemin 4-3.

Nopea ja tehokas hyökkäyspään pelaaminen on ollut Atalantan tavaramerkki viime- ja tällä kaudella. Seria A:ssa joukkue mätti 98 osumaa joka oli kirkkaasti paras noteeraus sarjassa. Atalantan tapauksessa hyökkäys on paras puolustus, mutta joukkue ei hyökkää myöskään puolustamisen kustannuksella, vaan pelitapa on hiottu ja pelaajilla on koko ajan tiedossa minne tulee sijoittua kentällä. Mestarien liigassa maalinteko on ollut loogisesti hieman tahmeampaa kuin kotimaan sarjassa, mutta Josip Ilicic on iskenyt seitsemään otteluun viisi maalia ja Mario Pasalic sekä Hans Hateboer kaksi maalia mieheen. Ilicicin pelaamisesta ei ole täyttä varmuutta, keskikenttäpelaaja on loukkaantuneiden listalla, mutta myös yksityiselämässä on ilmeisesti ollut ikäviä tapahtumia.

PSG:n kausi on sujunut menestyksen suhteen tutuissa merkeissä. Joukkue on valloittanut jo Ligue 1:n (sarja keskeytettiin koronan vuoksi kokonaan), Ranska liiga- cupin sekä Ranskan cupin. Joukkueen taustahahmot ja koko joukkue haluavat kuitenkin menestyä Mestarien liigassa ja se on ollut koko ajan kauden päätavoite. PSG tiputti ensimmäisellä pudotuspelikierroksella Dortmundin yhteismaalein 3-2.

PSG:n osalta miinusta otteluun tuo Angel Di Marian poissaolo korttitilin täyttymisen johdosta. Myös cupin finaalissa loukkaantunut Kylian Mbappe on todennäköisesti sivussa, mutta joukkueen kokoonpanoa kannattaa tarkkailla ennen pelin alkamista. Poissaoloista huolimatta joukkueelta löytyy laatua mm. Mauro Icardin (5 ucl-maalia tällä kaudella) ja Neymarin (3 ucl-maalia) johdolla. PSG on niin ylivoimainen vuodesta toiseen Ranskan pääsarjassa, että kovien pelien puute viikosta toiseen on toistaiseksi estänyt joukkueen menestyksen Euroopassa. Sama vanha kohtalo kummittelee edelleen otteluiden vaan koventuessa.

Mestarien liigan pudotuspelit pelataan tästä eteenpäin kerrasta poikki-systeemillä, eli yhden ottelun tulos ratkaisee jatkoon menijän. Atalantan dna:ssa on vahvasti hyökkäysvoittoinen pelaaminen eikä sen kannata tätä muuttaa. Joukkueet järjestävät maali-iloittelun ja luvassa on erittäin vauhdikas ottelu. PSG on suosikki ottelussa mutta Atalanta pystyy laittamaan ranskalaisjoukkueen koville.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 3.5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,85

PSG etenee jatkoon varsinaisella peliajalla | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,90
Jaa