Mestarien liiga: Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

Mestarien liiga: Bayer Leverkusen – Atletico Madrid | Leverkusenin jatkohaaveet murskaksi

Mestarien liigassa kohtaavat keskiviikkona heikosti viime aikoina esiintynyt Bayer Leverkusen sekä Atletico Madrid.

Bayer Leverkusenin vire ei ole viime aikoina ollut kovin hyvä. Vain yksi voitto viimeiseen kuuteen otteluun on heikko tulos joukkueelta, joka lähti taistelemaan tosissaan Mestarien liigan jatkopaikasta sekä Bundesliigan kärkipaikoista. Oman pään pelaaminen on toiminut kohtalaisesti, mutta hyökkäystehot ovat olleet kateissa. Leverkusenia vastaan on helppo puolustaa, joukkueelta puuttuu yllätyksellisyyttä sekä mitat täyttävä, kansainvälisen tason hyökkääjä.

Mestarien liigassa syksy on ollut myös vaikea. Kolmen ottelun jälkeen saldona on kolme tappiota maalierolla 1-6. Joukkue on käytänössä ulkona jo Mestarien liigan pudotuspelivaiheesta, mutta mahdollisuudet Eurooppa-liigan jatkopeleihin on vielä olemassa. Edellinen Mestarien liigan ottelu oli juurikin Atletico Madridia vastaan, jonka Leverkusen hävisi vieraissa 0-1. Euroopan kentillä maalinteon tehokkuus on ollut täysin hukassa, eikä Lukas Hradecky ole pystynyt urotekoihin ailahtelevan puolustuksen takana.

Atletico Madrid on jatkanut tutulla sapluunalla. Erittäin tiiviisti puolustava joukkue pystyy nollaamaan joukkueen kuin joukkueen. Atletico on päästänyt La Ligassa jälleen vähiten maaleja, ainoastaan seitsemän päästettyä osumaa kahteentoista peliin. Tämän seurauksena joukkue toki ei myöskään hyökkää riskillä, ja joukkueen maalimäärät jäävät usein muita kärkiseuroja pienemmiksi. Tasapaino on kuitenkin hyvä ja joukkue pelaa laadukkaasti molempiin suuntiin. Antoine Griezmannin siirto pois joukkueesta on kuitenkin syönyt muuten laadukkaan joukkueen hyökkäystehoja. Diego Costalta odotetaan nähtyä enemmän etenkin Mestarien liigassa, hyökkääjän maalihanat ovat olleet tukossa Euroopassa.

Mestarien Liigassa Atletico Madrid porskuttaa tasapistein Juventuksen kanssa lohkokärjessä ja on matkalla jälleen kerran pudotuspeleihin. Atleticoa vastaan on hyvin vaikea pelata, sillä puolustaminen on jokaisen pelaajan selkäytimessä, ja ratkaisut nopeissa tilanteissa tulevat nopeasti. Viime kierroksilla La Ligassa joukkue on jäänyt maalittomiin tasapeleihin, ja ylipäänsä vieraspeleissä tasapelin mahdollisuus kasvaa selvästi.

D-lohkon tilanne on kohtalaisen selkeä. Juventus ja Atletico Madrid ovat menossa pudotuspeleihin ja Bayer Leverkusen sekä Lokomotiv taistelevat lohkon kolmannesta sijasta. Atleticon ja Leverkusenin väliset ottelut ovat viime vuosina olleet vähämaalisia, eikä illan ottelu ole poikkeus. Vierailijoille riittää tasapelikin lohkon jatkopaikan suhteen, mutta toki Leverkusen saattaa hyökätä  riskilläkin voittoa hakiessaan.

Vierasjoukkueen tasokkaampi puolustus pitää lukemat pieninä. Leverkusenin ailahteleva puolustus murtuu helpommin paineen alla, ja vieraspelistä huolimatta Atletico on suosikki voittamaan ottelun ja naulaamaan jatkopaikan pudotuspeleihin. Niukka vierasvoitto kelpaa liuskalle, samoin kuin vähämaalinen ottelu.

Pelivalinnat | Panostus

Atletico Madrid | 2/5 yksikköä

pinnacle TARJOAA KERTOIMEN 2,89

Ottelussa alle 2.5 maalia  | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,72
Jaa