EM-karsinnat 2020: Suomi - Italia

Mestarien liiga: Chelsea – Valencia | Kahden sekasortoisen joukkueen kohtaaminen

Chelsean Frank Lampard on managerina keltanokka europeleissä. Joukkue on lisäksi viime kautta heikompi Eden Hazardin lähdön myötä, siirtopannan vuoksi Lampard on ajanut sisään nuoria pelaajiaan. Paperilla Blues on H-lohkon ykkössuosikki, mutta taktiset kyvyt ovat päävalmentajan osalta vielä punnitsematta tällä tasolla.

Mestalla stadionin ylpeys Valencia on sekavassa tilanteessa. Erimielisyydet päävalmentaja Marcelinon ja seuraomistaja Peter Limin välillä aiheuttivat potkut managerille vain viikko sitten. Pikavauhdilla hankittu uusi päävalmentaja Albert Celades on toiminut alle 21-vuotiaiden päävalmentajana sekä Real Madridin apuvalmentajana. Valencia kuuluu H-lohkon top 2 -joukkueisiin, mutta jatkopaikan luisuminenkaan ei olisi suuri yllätys.

Chelsea on aloittanut Valioliiga-kautensa vauhdikkaasti, ja hyökkäyspeli on Mason Mountin sekä Tammy Abrahamin johdolla toiminut hyvin. Joukkue on onnistunut tekemään viidessä ensimmäisessä ottelussaan 11 maalia, joista edellä mainittu kaksikko on viimeistellyt kymmenen. Nuorella joukkueella menee kuitenkin edelleen liikaa maaleja omaan päätyyn, tästä osoituksena niin ikään 11 päästettyä maalia. Sinipaidat ovat olleet kuitenkin pelillisesti tuloksiaan parempia.

Joukkueelta ovat sivussa Ruben Loftus-Cheek ja Antonio Rüdiger. Heidän lisäksi erittäin tärkeän keskikenttämiehen N’Golo Kanten poissaolo tuntuu rajusti, eikä kaksikolta JorginhoMateo Kovacic tule puolustuslinjalla riittävästi apuja.

Valencian kokoonpano puolestaan näyttää ottelun alla hyvältä, ainoa merkittävä poissaolija on viime kaudella keskikentän runkomiehiin lukeutunut Carlos Soler.

Kumpikaan joukkueista ei ole tällä hetkellä kovin tasapainoisessa tilassa. Vieraat lienevät ottavana osapuolena etenkin ottelun ensimmäisellä puoliskolla, mutta heiltä löytyy riittävästi taitoa rokottamaan Chelseaa, jos tekopaikoille vain päästään murtautumaan.

Pelivalinta | Panostus

Ottelussa tehdään yli 2,5 maalia | 3/5 yksikköä

UNIBET TARJOAA KERTOIMEN 1,72

 

Jaa