Mestarien liiga: Inter - Barcelona

Mestarien liiga: Inter – FC Barcelona | Inter kotonaan pakkovoiton edessä

Mestarien liigassa pelataan alkulohkojen viimeiset ottelut. F-lohkossa Inter kohtaa kotonaan jo jatkopaikan varmistaneen Barcelonan.

Inter lähtee kotiotteluun tiukassa paikassa. Joukkue on lohkon toisena tasapistein Dortmundin kanssa, joten pistemenetyksiin ei olisi varaa. Dortmund kohtaa lohkon toisessa ottelussa lohkon viimeiseksi jäävän Slavia Prahan. Seria A:ssa Interin meno on ollut kovaa, sillä joukkue johtaa sarjaa kahden pisteen erolla Juventukseen. Kotimaan sarjassa joukkue on pystynyt iskemään maaleja yli kahden osuman keskiarvolla ja päästänyt alle maalin ottelua kohti,mutta Mesterien liigassa oma pää ei ole pysynyt kasassa yhtä mallikkaasti.

Inter lähtee otteluun pakkovoitto mielessä, sillä lähtökohtaisesti Dortmund nappaa täyden pistepotin Slavia Prahaa vastaan. Nyt joukkueella on mahdollisuus näyttää miten se kestää kovassa paikassa, sillä joukkue ei ole pystynyt voittamaan Barcelonan kuin kerran joukkueiden kymmenestä kohtaamisesta. Lautaro Martinez on paljon vartijana hyökkäyspelin suhteen, hyökkääjä on tehnyt viisi Interin yhdeksästä osumasta. Myös Romelu Lukakulla on mahdollisuus nousta joukkueensa kannattajien sydämiin onnistuessaan maalinteossa.

FC Barcelona on jo varmistanut paikkansa kevään pudotuspeleihin, joten joukkue pääsee rennosti ja varmasti pelaajia kierrättäen lohkon viimeiseen kamppailuun. Barcelona on keskellä tulista kamppailua La Ligan voitosta tasapistein verivihollisen Real Madridin kanssa, joten merkityksettömään lohkon päätöskamppailuun joukkue ei välttämättä panosta yhtä paljon kuin normaalisti. Barcelona on jo kahden kauden ajan menettänyt pisteitä ja taipunut tappioihin vieraspeleissä, jopa ennakolta reilusti heikompia joukkueita vastaan.

Barcelonan tehoista Mestarien liigassa ovat vastanneet täysin tuttu kolmikko. Luis Suarez on iskenyt neljä osumaa, Lionel Messi kaksi ja Antoine Griezmann myös kerran. Jos joukkue kierrättää avainpelaajiaan, voi Barcelonan iskukyky heikentyä huomattavasti. Illan vastustaja Inter on ollut jopa tehokkaampi kuin Barcelona tällä kaudella Mestarien liigassa.

Ottelun lähtökohdat ovat erittäin mielenkiintoiset Interin kovan pistetarveen vuoksi. Barcelonan kokoonpano kannattaa tarkistaa vielä ennen ottelua, mutta lähtökohtaisesti joukkue kierrättää osaa avainpelaajistaan. Interin pistetarve saa joukkueen avaamaan peliään ja hakemaan jopa riskillä osumia. Tämä avaa mahdollisuuden myös erittäin taitavalle Barcelonalle. Luotetaan Interin nappaavan vihdoin voiton Barcelonasta, mutta Barcelonalla on omat mahdollisuutensa vastaiskujen muodossa. Vahva Inter hakee voiton väkisin kotonaan, mutta vierasjoukkue onnistunee maalinteossa myös kertaalleen,

Pelivalinnat | Panostus

Inter voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin | 1,5/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 3,10

 

Jaa