Mestarien liiga: Juventus - FC Barcelona

Mestarien liiga: Juventus – FC Barcelona | Isännillä iskun paikka

Keskiviikkona Mestarien liigassa nähdään herkkupala, kun Juventus kohtaa FC Barcelonan klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Juventuksen alkukausi on ollut totutun vahva. Juventuksella on kahdeksan ottelun tappioton putki menossa, kuuden viime ottelun saldo on komea 3-3-0. Mestarien liigan avauskierroksella joukku kukisti Kiovan Dynamon vieraissa 2-0. Seria A:ssa puolestaan Juventus on viidentenä, vaikka onkin sarjassa edelleen ilman tappioita. Juventuksen puolustus on edelleen täyttä rautaa, Seria A:ssa joukkue on päästänyt alle maalin per peli. Huolta tuo hyökkäyspelin saamattomuus, mutta ongelman luulisi hellittävän kauden mittaan, joukkue luo edelleen tarpeeksi laadukkaita maalipaikkoja voittaakseen otteluita.

Cristiano Ronaldon uupuminen kokoonpanosta koronaviruksen vuoksi on iso menetys Juventukselle. Lisäksi puolustuspään iskukyky Barcelonaa vastaan on epävarmalla pohjalla, jos poissa on kolmikko Chiellini, Bonucci ja de Ligt. Kaikkien kolmen pelaajan ollessa poissa Juventuksen mahdollisuudet voittoon pienenevät huomattavasti. Alvaro Morata iski joukkueen molemmat maalit Kiovan Dynamoa vastaan ja tulitukea tullee Ronaldon poissaollessa Paulo Dybalalta sekä Aaron Ramseylta.

FC Barcelona on edelleen sekaisin eikä joukkue ole vielä pystynyt parhaimpaansa kuin väläyksittäin. Viikonloppuna pelattu El Clasico syvensi alamäkeä kun Real Madrid haki Barcelonan kotikentältä maukkaan 3-1-voiton. Mestarien liigan avauskierroksella Barcelona näytti isännän elkeet Ferencvarosille voittamalla puhtaasti 5-0. Barcelona pystyy väläyksittäin huippusuorituksiin, mutta joukkueen taso heittelee vielä liikaa.

Myöskään Messi ei ole pystynyt parhaimpaansa, ja argentiinalainen on ollut loppukesän turbulenssin jälkeen yhtä epätasainen kentällä kuin koko joukkue. Ansu Fati on Messin ohella mielenkiintoinen pelaaja Barcelonan joukkueess, mutta vasta 17-vuotias tähden alku ei voi olla vastuunkantaja Barcelonan kaltaisessa joukkueessa. Barcelona on Juventus -ottelun alla ongelmissa kokoonpanonsa kanssa, kun poissa on ykkösvahti ter Stegen, Gerald Pique, Philippe Coutinho sekä Umtiti. Jokainen poissaolo satuttaa Batcelonaa, joten miinusta vierailijoille.

Ottelusta odotetaan lähtökohtaisesti tasaista kamppailua, Juventus ja Barcelona kamppailevat suurella todennäköisyydellä lohkovoitosta. Barcelonan turbulenssi avaa mahdollisuuksia Juventukselle joka saa niukan suosikin aseman ottelun alla. Barcelonan poissaolot syövät vierasjoukkueen iskukykyä, sillä Luis Suarezin lähtö näkyy karulla tavalla hyökkäyspäässä ja Antoine Griezmann etsii edelleen paikkaansa. Kotietu ja vierasjoukkueen poissaolot kannustavat pelaamaan maltillisella panoksella kotivoittoa, samaan hengenvetoon todettakoon että ottelussa nähtäneen yli 2.5 osumaa, sillä poissaolot molemmilla joukkueilla keskittyvät puolustuspäähän ja hyökkäyspään taitoa molemmilla joukkueilla on runsaasti.

Pelivalinnat | Panostus

Juventus | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,75

Yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,83

Jaa