Mestarien liiga: Manchester United - Basaksehir

Mestarien liiga: Manchester United – Basaksehir | United ei kompastu toistamiseen

Mestarien liigan ottelut jatkuvat jälleen tiistaina. Manchester United isännöi turkkilaista Basaksehiriä klo 22.00 alkavassa ottelussa.

Manchester United nappasi kauden ensimmäisen kotivoittonsa Valioliigassa viikonloppuna West Bromwichia vastaan. Unitedin pelissä on ollut erikoisia ailahteluita pitkin syyskautta, mutta nyt joukkue porskuttaa kahden ottelun voittoputkessa. Peli ei missään nimessä ole valmista, mutta puolustussuuntaan palikat alkavat olla järjestyksessä. Otteet Mestarien liigassa ovat olleet vakuuttavia lohkon ennakkoon kahta vahvempaa joukkuetta vastaan.

Unitedin tärkein pelaaja on eittämättä Bruno Fernandes, joka iskee tehoja niin Valioliigassa kuin eurokentilläkin. Fernandes on myös mies paikallaan kun United saa rangaistuspotkun, ja niitä punapaidoille on vihelletty poikkeuksellisen paljon. Marcus Rashford ja Anthony Martial saavat nauttia hyvästä tarjoilusta kentällä, ja tuore vahvistus Edinson Cavani tuo pääpelivoimaa ja tehoja vähintään vaihdosta kentälle päästyään. United taistelee Mestarien liigassa H-lohkon voitosta, joten kierrätystä tuskin on luvassa tiistaina.

Basaksehir on Turkin Superliigassa yhdeksäntenä yhtä monen kierroksen jälkeen. Mestarien liigassa kyyti on ollut myös kylmää, sillä joukkue on lohkon viimeisenä, vaikka yllättikin Unitedin kotiottelussaan marraskuun alussa 2-1. Muille lohkon joukkueille PSG:lle ja RB Leipzigille Basaksehir hävisi puhtaasti 0-2-lukemin. Joukkueella onkin erittäin vaikea tehtävä kiivetä ylöspäin lohkossa, sen verran tasoitusta se antaa materiaalissaan muille.

Demba Ba pelaa joukkueen kärjessä ja onnistui Unitedia vastaan maalinteossa. Muuten joukkue on kohtalaisen nimetön eikä pelaajarinki kestä vertailua Euroopan huippujoukkueisiin. Joukkueella on riesanaan myös loukkaantumisia, joita se ei oikein kestäisi. Sivussa ovat ainakin keskikentän Danijel Aleksic, puolustaja Junior Caicara sekä Unkarin maajoukkuevahti Mert Gunok. Poissaoloista miinusta vierasjoukkueelle.

Unitedin peli ailahtelee ja sen tekemisiä kentällä on vaikea ennakoida. Joukkue on kuitenkin viidessä viime ottelussaan pitänyt maalinsa puhtaana kolmesti ja tehojakin löytyy usean eri miehen voimin. Kotijoukkueella on selkeä materiaalietu ottelussa, ja jos fokus pysyy oikeissa asioissa, ottaa United ison voiton lohkovoittoa ajatellen. Basaksehir jää vieraskentällä telineisiin eikä pysy isäntien kelkassa, United korjaa edellisen ottelun virheen ottamalla kotivoiton. Maaleilla ottelussa tuskin juhlitaan, oletusarvona 1-2 maalia riittää kotijoukkueelle voittoon, vierasjoukkue lähtee otteluun syvällä puolustusasemissa.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,11

Ottelussa alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,67

Jaa