Mestarien liiga: PSG - Bayern München

Mestarien liiga: PSG – Bayern München | Finaalin arvoinen huipennus luvassa

Mestarien liigan mestari selviää sunnuntaina, kun erikoisen kauden päättävät PSG ja Bayern München klo 22.00 alkavassa ottelussa.

PSG ei jättänyt mitään arvailujen varaan välierässä RB Leipzigia vastaan. Voitto irtosi puhtaasti 3-0-lukemin ja peli oli koko ajan pariisilaisten hallussa. PSG on voittanut nyt 12 ottelua peräkkäin ja uhkuu huippukuntoa finaalin alla. Joukkue on voittanut jo Ranskan mestaruuden sekä molemmat cup-kilpailut kotimaassaan. Suurin kruunu, eli Mestarien liigan voitto on enää yhden voiton päässä.

Kylian Mbappen tervehtyminen pelikuntoon Mestarien liigan pudotuspeleihin oli joukkueella elintärkeä, sillä Mbappe on näyttänyt kahdessa viime pelissä kuinka tärkeä pelaaja hän PSG:lle on. Mbappe on nopea, vaikeasti pysäytettävä ja erittäin taitava pallon kanssa, joten Bayern Münchenin pitää myös olla tarkkana hyökkääjän kanssa. Neymar ja Angel Di Maria ovat myös hyvässä vireessä, joskin Neymarilla on ollut ongelmia osua maalipuiden väliin. PSG:n kokoonpanotilanne on hyvä, ykkösmaalivahti Keylor Navas näyttäisi olevan pelikuntoinen yhden ottelun poissaolon jälkeen.

Bayern München on pelannut uskomattoman hienoa futista koronatauon jälkeen. Joukkue on voittanut 26 ottelua peräkkäin ja tappiottomien otteluiden sarja on venynyt jo 26 ottelun mittaiseksi. Välierässä joukkue kaatoi Lyonin vakuuttavasti 3-0, joskin Lyon pääsi ottelun alkupuolella jopa kolisuttamaan maalipuita.

Bayern München pelaa erittäin tiivistä futista ja sen puolustuslinjoja on vaikea murtaa. Tämän ovat saaneet kokea jo mm. Chelsea ja FC Barcelona jotka jäivät jo aikaisemmin Bayernin jalkoihin. Robert Lewandowski on paukuttanut joukkueelle jo 15 Mestarien liiga-maalia, oletettavaa on myös että PSG:n puolustuslinjassa riittää säpinää Lewandowskin parissa. Serge Gnabrylla on kasassa myös yhdeksän osumaa, joten parivaljakko on pelannut todella tehokasta jalkapalloa turnauksessa.

Bayern München on ollut jo kuukausia Euroopan ellei koko futismaailman paras ja vakuuttavin joukkue. Se lähtee finaaliin hienoisena suosikkina. Hyökkäyspäässä molemmilta joukkueilta löytyy taitoa yhtä paljon, mutta vakuuttavampi puolustus ja koko kentän kestävä tasapaino kääntävät vaakaa Bayern Münchenin puolelle. Jerome Boateng on sivussa Bayernilta josta joukkueelle hieman miinusta. PSG:n ainoa heikko kohta on puolustus, johon Bayern pyrkii varmasti iskemään. Sunnuntaina nähdään varmasti loistava finaali, jossa maaleja nähtäneen molemmissa kenttäpäädyissä.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,01

Yli 3.5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,20

Mbappe ja Lewandowski tekevät maalin | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 4,20
Jaa