Mestarien liiga: RB Leipzig - Tottenham

Mestarien liiga: RB Leipzig – Tottenham | Tottenhamin eurounelma murenemassa

Mestarien liigassa ratkaistaan ensimmäiset puolivälieräjoukkueet. RB Leipzig kohtaa Tottenhamin tiistai-iltana.

RB Leipzig pääsee hyvistä asemista ratkaisevaan otteluun, joukkue voitti vieraspelissään Tottenhamin 1-0 ja on näin lähempänä jatkopaikkaa. Joukkue taistelee kahdella rintamalla, sillä myös Bundesliigan mestaruudesta kamppaileva joukkue on viiden pisteen päässä sarjaa johtavasta Bayern Münchenista.

RB Leipzigin puolustus on toiminut upeasti läpi kauden. Bundesliigassa joukkue on päästänyt yhtä vähän osumia kuin München, eli 26 osumaa. Tämä on hyvä uutinen seuran faneille myös Tottenhamia vastaan, sillä Tottenham on viime aikoina tuskaillut maalintekonsa kanssa. Hyökkääjä Timo Werner on neljällä maalillaan joukkueensa tehokkain maalintekijä Mestarien liigassa, Werner osui rangaistuspotkusta viime ottelussa Tottenhamia vastaan. Leipzig on onnistunut nousemaan maanosan huipulle nopeasti ja on yllätysvalmis kevään otteluissa.

Tottenham pelasi raastavan ja vaikean pelin Valioliigassa, kun joukkue jäi 1-1-tasapeliin Burnelyta vastaan. Harry Kanen ja Son Heung-minin poissaolo näkyy, sillä joukkue ei pysty millään kääntämään tasaisia otteluita voitoiksi. Dele Alli on pelannut viime ajat hyvin, mutta tällä hetkellä Allin päällä on liikaa paineita ja vastuuta. Lisää ongelmia tuo alkuvuodesta joukkueeseen liittyneen Steven Bergwjinin loukkaantuminen.

Lähtökohdat ottelun alla ovat vaikeat, sillä joukkue on viiden ottelun voitottomassa putkessa. Kaikki tappiot ovat tulleet vain maalin erolla, joka karulla tavalla kuvaa ratkaisupelaajien poissaolon merkitystä joukkueelle. Tällä hetkellä näyttää pahasti siltä että Tottenham ei selviydy ensi kaudeksi Mestarien liigaan, jopa paikka Eurooppa-liigaan on uhattuna, huonot otteet ovat pudottaneet joukkueen Valioliigan kahdeksanneksi.

RB Lepzig on ehdoton suosikki etenemään otteluparista jatkoon. Tottenham on todellisen haasteen edessä, joukkueen olisi murrettava todella tiivis puolustus ja vieläpä vieraissa. Yksi parhaista peli-ideoista on pelata vierasjoukkueen maalittomuutta, etenkin kertoimien ollessa kohdallaan. Kotijoukkue lähtee varmasti otteluun riskejä kaihtaen, eikä 0-0 – tulos olisi RB Leipzigin kannalta huono tulos.

Pelivalinnat | Panostus

Tottenham ei maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,45
Jaa