Saksan cup: Bayer Leverkusen - Bayern München

Saksan cup: Bayer Leverkusen – Bayern München | Pysäyttääkö Lukas Hradecky Lewandowskin?

Saksan DFB cupin kohtalosta pelataan lauantaina, kun finaalissa kohtaavat Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusen sekä Bundesliigan kahdeksatta kertaa peräkkäin voittanut Bayern München. Ottelu alkaa klo 21.00.

Bayer Leverkusen sijoittui juuri päättyneellä Bundesliiga-kaudella viidenneksi. Sijoitus on katkera, sillä neljännellä sijalla joukkue olisi edennyt Mestarien liigaan, sijoituksen myötä joukkue pelaa ensi kaudella Eurooppa-liigaa. Eroa neljänteen sijaan jäi vain kaksi pistettä joten Leverkusenin kauden voi sanoa silti olleen hyvä.

Leverkusen pääsee cupin finaaliin hyvässä kokoonpanotilanteessa, kaikki sen runkopelaajat ovat ehjinä ja pystyvät pelaamaan, etenkin Kevin Vollandin paikka hyökkäyksessä on tärkeä. Joukkueen taso näyttäisi olevan juuri terävimmän kärjen takana, sillä sekä tehdyissä että päästetyissä maaleissa Bundesliigan neljä parasta seuraa olivat selkeästi Leverkusenia edellä, tulevalle kaudella joukkue joutuu miettimään jotain uutta.

Bayern München voitti kahdeksannen peräkkäisen Bundesliigan mestaruuden lopulta selkeällä 13 pisteen erolla Dortmundiin nähden. Nälkää varmasti edelleen riittää, sillä joukkueella on mahdollisuus vielä himoittuun triplaan, kun Mestarien liigan loppupelitkin ovat vasta edessäpäin. Bayern München on kenties koko Euroopan kovin joukkue juuri nyt, sen kokoonapanotilanne on hyvä ja Robert Lewandowski tulikuumassa vireessä, Lewandowski paukutti Bundesliigassa huimat 34 osumaa ja cupissakin neljässä ottelussa on syntynyt yhtä monta osumaa.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kesäkuun alussa, jolloin Bayern München oli etevämpi vieraissa lukemin 4-2. Leverkusen on viime vuosina pystynyt haastamaan Münchenia paremmin ja paremmin mutta tällä kaudella ero on vain kasvanut Münchenin eduksi, joukkue on todella kovassa vireessä juuri nyt. Vaikea nähdä minkään joukkueen ainakaan Saksan sisällä haastavan Münchenin ylivaltaa.

Puolueettomalla stadionilla pelattava finaali syö Leverkusen mahdollisuuksia entisestään. München on selkeä suosikki viemään myös Saksan cupin nimiinsä. Lukas Hradecky on tiukan paikan edessä Leverkusenin maalilla, tähtivahti joutunee pysäyttämään monia vaarallisia hyökkäyksiä ja sekään tuskin riittää voittoon tällä kertaa. Bayern München kelpaa vetoihin mukaa murskaavan vireensä ansiosta, joukkue on pelannut 21 tappiotonta ottelua peräkkäin, joista se on voittanut uskomattomat 16 putkeen.

Pelivalinnat | Panostus

Bayern München -1 | 2,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,79

Bayern München yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,78
Jaa