Valioliiga: Aston Villa - Sheffield United

Valioliiga: Aston Villa – Sheffield United | Tasainen ottelu luvassa

Aston Villa avaa valioliigakautensa maanantaina, kun vastassa on Sheffield United. Ottelu alkaa klo 20.00.

Aston Villa selvisi kuin selvisikin vaikeasta viime kaudesta ja säilytti sarjapaikkansa. Vaikeudet todennäköisesti jatkuvat, sillä joukkue ei ole uusiutunut tarpeeksi. Ollie Watkinsin hankinta Brentfordista on hyvä asia, sillä Watkins mätti 25 maalia viime kaudella Championshipissä Muutoin Aston Villa on jälleen liikaa Jack Grealishin varassa, variaatioita pitäisi hyökkäyspelin suhteen olla enemmän.

Aston Villa voitti kauden alla pelatussa harjoitusottelussa Manchester Unitedin 1-0, ja jatkoi voittoputkeaan kaatamalla EFL Cupissa alempien sarjatasojen Burtonin vieraissa 3-1. Nyt vastassa on Valioliigaseura, joka taistelee tosissaan pisteistä ja Aston Villan pelikunto punnitaan todella. Aston Villa on pelannut kuusi viimeisintä otteluaan ilman tappioita saldolla 3-3-0 ja on myös kolmen voiton putkessa kotiotteluissaan.

Sheffield United aloitti oman kautensa viikko sitten häviämässä kotonaan Wolwerhamptonille 0-2. Myös EFL Cupissa tuli tappio Burnleyn vieraana rangaistuspotkukilpailun jälkeen, joten joukkueella on vielä uuden kauden osalta voittotili avaamatta. Unitedin pelitapa on vastustajien tiedossa viime kauden perusteella ja yllätysmomenttia ei enää samalla tavalla ole. Joukkue voi hyvällä onnistumisella taistella paikasta kymmenen joukkoon, mutta kaudesta on odotettavissa vaikeampi kuin viime kaudella.

Sheffield Unitedin otteluissa on totuttu näkemään normaalia vähemmän maaleja ja joukkue toteuttaa pelitapaansa hienosti. Puolustuspää ja keskikenttä ei ota riskejä ja pitää ottelut tasaisina, mutta samalla hyökkäyspää kärsii tästä. Oma pelitapa tuo pisteitä kauden aikana, mutta virheisiin ei ole juurikaan varaa.

Aston Villan ja Seheffield Unitedin välisestä ottelusta odotetaan tasaista ja vähämaalista. Isännät kärsivät enemmän loukkaantumisista, sillä sivussa ovat maalivahti Tom Heaton, hyökkääjä Wesley sekä puolustajat Bjorn Engels ja Ahmed Elmohamady. Ottelu on molemmille osapuolille tärkeä ja se voi näkyä pelissä, riskejä ei oteta. Mikäli vierasjoukkueen puolustus kestää Aston Villan pelinrakentelun, saattavat pisteet matkata Sheffieldiin.

Pelivalinnat | Panostus

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,73

Sheffield United pitää maalinsa puhtaana | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,35

Jaa