Valioliiga: Brighton - Watford

Valioliiga: Brighton – Watford | Kiihkeä kamppailu pisteistä luvassa

Valioliigassa pelataan lauantaina vain kaksi ottelua. Iltapelissä klo 19.30 kohtaavat sarjapaikastaan taistelevat Brighton ja Watford.

Brightonin vire on kääntynyt laskuun kauden kriittisillä hetkillä. Kuuteen viime otteluun kolmesti hävinnyt ja kolme tasapeliä pelannut joukkue on luisumassa takaisin mukaan raakaan putoamiskamppailuun. Joukkue on sarjassa sijalla 15, mutta vain kaksi pistettä erottaa sen putoamisviivasta. Tällä kaudella pallonhallinnan nimeen luottavan joukkueen pelillinen suorittaminen on romahtanut lupaavan alkukauden jälkeen. Huolestuttavinta on, että Brighton on menettänyt pisteitä viime kierroksilla juuri pahimpia kilpailijoita vastaan. Brighton on kohdannut West Hamin, Bournemouthin sekä Aston Villan, mutta ei saanut revittyä eroa kilpailijoihinsa.

Brighton iskee osumia hyvällä prosentillä mutta ongelmat kulminoituvat omassa puolustuspäässä. Onko se seurausta pelitavan muutoksesta vai mistä, mutta joukkue ei pysty pitämään omaa päätään puhtaana millään. Neal Maupay pitää maaleillaan joukkueen liekin elossa, tällä hetkellä hyökkääjällä on kasassa seitsemän osumaa. Konkari Glenn Murray on osunut kaudella vasta kerran, kokenut pelaaja ei ole pelitavan muutoksen jälkeen kuulunut joukkueensa avainpelaajiin.

Watfordilla oli hetken aikaa hyvä vire päällä, mutta nyt joukkue on voittanut vain kerran kuudesta viime ottelusta. Joukkue on Valioliigan toiseksi viimeisenä, mutta eroa säilymiseen on tällä hetkellä vain kaksi pistettä, eli kaikki on vielä joukkueen omissa käsissä. Myös Watford on viime viikkoina pelannut suurinumeroisia otteluita, joukkueen peleissä tapahtumia riittää kentän molemmissa päissä.

Troy Deeney ja Gerard Deulofeu ovat kantaneet vastuuta joukkueen maalinteosta, molempien pitäisi olla pelikunnossa myös tärkeässä Brighton-ottelussa. Watfordin pitäisi saada vielä lisää tehoja hyökkäyspeliinsä, joukkue on toistaiseksi pelannut koko kaudella alle maalin per peli – tahdilla, mikä ei riitä säilymiseen Valioliigassa. Taitoa joukkueesta kyllä löytyy, mutta joukkue ei tunnu millään saavan parastaan irti kuin hetkittäin.

Joukkueiden kohtaaminen on klassinen kuuden pisteen taisto, sillä nyt kamppaillaan erittäin isoista pisteistä. Molempien joukkueiden viime peleissä maalimäärät ovat kasvaneet isoiksi, eikä puolustaminen ole ollut mitenkään kontrolloidun tai vakaan näköistä. Joukkueet jatkavat aktiivista pelaamista, sillä molemmat haistavat tässä kolmen pisteen mahdollisuuden sekä sauman katkaista voitoton putki. Ottelun voittajan veikkaaminen on todella vaikeaa, mutta mahdollisuudet runsasmaaliseen, kiihkeään otteluun ovat olemassa.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,88
Jaa