Valioliiga: Chelsea - Newcastle

Valioliiga: Chelsea – Newcastle | Chelsea jatkaa hyvää syysvirettään

Valioliiga palaa maajoukkuetauolta täydellä höyryllä. Hyvään vireeseen yltynyt Chelsea saa vieraakseen Newcastlen.

Chelsean kauden alku oli vaikea, mutta joukkue on Frank Lampardin johdolla pystynyt kääntämään kauden kurssin ylöspäin. Joukkue on vakuuttavassa tuloskunnossa ja on noussut voitoillaan Valioliigan viidenneksi, vain pisteen päähän kolmantena olevasta Arsenalista. Lamprad peluuttaa Chelseassa vauhdikasta, päästä päähän virtaavaa futista, ja etenkin nuoret tähdet Mason Mount ja Tammy Abraham ovat nousseet loistoon kauden mittaan. Puolustuspelin organisointi vaatii edelleen tekemistä, mutta hyökkäyspäässä Chelsea on vaarallinen nuorten uusien tähtien johdolla. Lisäksi kun vaihtopenkiltä löytyy Olivier Giroudin kaltainen täsmäpelaaja, on Lampardilla erilaisia vaihtoehtoja murtaa joukkueen kuin joukkueen puolustus.

Newcastle on ollut Steve Brucen alaisuudessa suurissa ongelmissa alkukaudella. Bruce peluuttaa äärimmäisen puolustusvoittoista taktiikkaa, joka aiheuttaa närää niin pelaajissa kuin faneissakin. Tulokset ovat olleet myös heikkoja, joukkue on ainoastaan pisteen putoamisviivan yläpuolella. Puolustusvoittoinen taktiikka on kuitenkin tuntunut toimivan sekasortoisia jättejä vastaan, kun kauden kaksi voittoa ovat tulleet Tottenhamia ja Manchester Unitedia vastaan. Newcastle ei ole maalipaikoilla juuri juhlinut, sillä joukkue on tehnyt kahdeksaan otteluun ainoastaan viisi maalia, yhden enemmän kuin sarjajumbo Watford. Samaan aikaan etenkin vieraspeleissä oma maali on soinut tiuhaan, kun kaksi edellistä vieraspeliä ovat päättyneet 5-0 – tappioon Leicesterille ja 3-1 – tappioon Liverpoolille. Joukkue lähtee myös Chelseaa vastaan hyvin puolustusvoitoisella taktiikalla, mutta tällä kertaa vastus on liian kova yllätyksen luomiseen.

Chelsea lähtee selkeänä suosikkina otteluun. Tammy Abraham on iskenyt kahdeksassa ottelussa yhtä monta osumaa ja on alati vaarallinen hyökkäyspäässä. Vieraissa heikosti esiintynyt Newcastle saa olla tyytyväinen jos se välttyy samanlaiselta selkäsaunalta kuin Leicesteriä vastaan kolmisen viikkoa sitten. Chelsea ottaa pallonhallinnan heti kättelyssä itselleen ja vyöryttää hyökkäyksiä läpi ottelun. Laadukkaampi pelitapa ja materiaali takaa juhlat Stamford Bridgellä lauantai-iltana, heikko Newcastle ei pysty vastustamaan Chelsean vauhtifutista.

Pelivalinnat | Panostus

Chelsea -1  | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,76

Newcastle ei maalia | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,92
Jaa