Valioliiga: Crystal Palace - Newcastle

Valioliiga: Crystal Palace – Newcastle | Poissaolot joukkueiden harmina

Perjantaina pelataan jo Valioliigaa, kun yhteen ottavat Crystal Palace sekä Newcastle. Ottelu alkaa klo 22.00.

Crystal Palace keikkuu jälleen kymmenen parhaan joukkueen liepeillä, eli alkukausi on sujunut joukkueelta hyvin. Roy Hodgson on onnistunut jälleen organisoimaan Palacen puolustuspään tiiviiksi, mutta kuluvalla kaudella tehoja on myös alkanut löytymään hyökkäyspäässä. Viimeiset kuusi ottelua ovat tuottaneet saldon 2-1-3, joten otteiden välillä on edelleen heilahtelua. Palace on kuitenkin pääsääntöisesti pystynyt raapimaan pisteitä heikompiaan vastaan joka on minimitavoite tälläkin kaudella.

Wilfried Zaha on tällä(kin) kaudella yhtä kuin Crystal Palacen hyökkäys. Zaha on onnistunut jo viidesti ja on ainoa pelaaja joka on onnistunut enemmän kuin kerran maalinteossa. Kun Zaha on poissa, Palace ajautuu heti vaikeuksiin. Nyt tilanne perjantain ottelun alla on se, että Zaha on poissa, kuten myös ovat Connor Wickham, James Tomkins, Nathan Ferguson sekä maalivahti Wayne Hennessey. Poissaolot ovat massiiviset Palacen tasoiselle joukkueelle, josta miinusta isännille.

Newcastle on jumiutunut alempaan keskikastiin. Joukkue on Valioliigassa sijalla 15 saldolla 3-2-4. Joukkue on tehnyt vain kymmenen maalia yhdeksään otteluun, joten vastustajien verkko on soinut liian harvoin. Takana on kaksi peräkkäistä tappiota, kun joukkue on hävinnyt kahdesti tekemättä maaliakaan, ensin Southamptonille ja sen jälkeen Chelsealle. Newcastlea pidetään yhtenä Valioliigan onnekkaimmista seuroista, joukkueella on ollut erikoinen tapa nousta vähintään tasapeliin ottelun loppuhetkillä, vaikka se olisi kuinka pahasti alakynnessä ottelun alla.

Callum Wilsonin huippukausi jatkuu, sillä hyökkääjä on osunut jo kuudesti joukkueelleen. Wilson on yhtä tärkeä viimeistelijä Newcastlelle kuin Zaha Palacelle. Myös Newcastle kärsii poissaoloista, kun maalivahti Martin Dubravka jatkaa sivussa, poissa ovat myös Andy Carroll, Paul Dummet, Ryan Fraser ja Dwight Gayle. Poissaolot keskittyvät maalivahtia lukuunottamatta hyäkkäyspäähän joka voi syödä joukkueen iskukykyä.

Palace lähtee otteluun hienoisena suosikkina, joskin poissaolot syövät myös sen iskukykyä. Palace ei ole kotonaan hävinnyt viiteen otteluun Newcastlea vastaan, ja Hodgson osaa organisoida myös vajaamiehisenäkin joukkueensa puolustuspelin siihen kuntoon että Newcastlella on täysi työ murtaa puolustus edes kerran. Joukkueet ovat pelanneet seitsemän kohtaamista peräkkäin alle 2.5 maalin, eikä vähämaalinen lopputulos olisi tälläkään kertaa yllätys. Molemmille joukkueilla tasapeli olisi vähintäänkin kohtalainen tulos, eikä hyökkäyspään poissaolot voi olla näkymättä lopputuloksessa.

Pelivalinnat | Panostus

Tasapeli | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 3,20

Alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,66

Jaa