Valioliiga: Leeds - Wolverhampton

Valioliiga: Leeds – Wolverhampton | Värikäs kamppailu luvassa

Pirteästi Valioliigakauden aloittanut Leeds isännöi Wolverhamptonia maanantaina klo 22 alkavassa ottelussa.

Leeds on tullut ryminällä Valioliigaan, kuten odottaa saattoi. Marcelo Bielsan miehistö on ilkeä vastustaja kenelle tahansa, tämän ovat saaneet todistaa jo hallitseva mestari Liverpool sekä huippujoukkue Manchester City. Hurlumhei-jalkapallostaan tunnettu Leeds näytti ennen maajoukkuetukoa kykenevänsä pelaamaan myös hallitusti, joukkue tasasi pisteet 1-1-tasapelillä ManCityä vastaan ja voitti vieraissa Sheffield Unitedin 1-0.

Patrick Bamford on hieman yllättäen pitänyt paikkansa kärjessä, vaikka joukkue hankki kauden alla Rodrigon hyökkäyspäähän. Bamford on iskenyt neljässä pelaamassaan ottelussa jo kolmesti, ja näyttäisi pääsevän eroon tuhlaajapojan maineestaan. Leeds on näyttänyt kuuluvansa Valioliigaan, ja yli kymmenellä pelaajalla kauden alla vahvistunut joukkue pelaa laajalla kokoonpanolla. Vaihtoehtoja kentälle löytyy vastustajan mukaan, joten Leedsillä on pullat hyvin unissa.

Wolverhampton on aloittanut kauden hieman epätasaisesti, kuten myös vuosi sitten syksyllä. Neljä ottelua ovat tuoneet mukanaan kaksi voittoa ja kaksi tappiota. Matt Dohertyn myynti Tottenhamiin näyttäisi satuttavan luultua enemmän, yhtenäinen Wolves-puolustus ei ole ollut yhtä pitävä kuin mihin on totuttu. Myös Diego Jotan siirtyminen Liverpooliin syö joukkueen iskukykyä, joskin Raul Jimenez on hyvinkin mitat täyttävä ykköskärki Wolvesille.

Wolvesin ongelmana on ollut pelata tasainen 90-minuuttinen, joukkue on ailahdellut otteluiden sisällä ja menettänyt sitä kautta pisteitä. Voitot Sheffield Unitedia ja Fulhamia vastaan ilman päästettyä maalia kuvaavat joukkueen potentiaalia, mutta vanha ilme pitäisi saada takaisin jokaiseen otteluun. Joukkueella ei ole ongelmia loukkaantumisten kanssa, vaan Leedsin kimppuun päästään parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Leeds on osoittanut vaarallisuutensa alkukauden aikana. Joukkue on röyhkeä, agressiivinen ja riistää palloa hanakasti. Puolustuspäässä tulleet rajut virheet ovat kostautuneet takaiskumaalien muodossa, mutta ainakin Leeds on toistaiseksi ollut alkukauden väriläiskä. Wolvesilla on ollut hieman tekemistä puolustuspään pitävyyden kanssa, ja tähän Leeds iskee armotta. Uskotaan värikkäiden otteiden jatkuvan, Leeds haastaa myös Wolvesin tosissaan voitosta ja Leedsin pelityylin tuntien molemmissa kenttäpäädyissä on vipinää.

Pelivalinnat | Panostus

Molemmat joukkueet tekevät maalin | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,81

Yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,09

 

Jaa