Valioliiga: Leicester - Aston Villa

Valioliiga: Leicester – Aston Villa | Leicester kamppailee paikasta Eurooppaan

Valioliigaa pelataan myös maanantaina, kun europaikoista taisteleva Leicester kohtaa Aston Villan.

Leicesterin vire tämän vuoden puolella ei ole ollut paras mahdollinen. Valioliigan kolmantena oleva joukkue on pelannut kahdeksan sarjapeliä ja voittanut niistä vain kaksi vuoden 2020 puolella. Vastaiskupeli on hiottu kuntoon Brendan Rodgersin johdolla, mutta joukkueen peli ei ole ollut yhtä tiivis kuin aikaisemmin kaudella. Leicester on päästänyt kuitenkin tosieksi vähiten maaleja, ainoastaan Liverpool on päästänyt vähemmän osumia.

Leicester on liikaa edelleen Valioliigan maalipörssiä johtavan Jamie Vardyn varassa. Kuivaa kautta viettävä Vardy kaipaisi kirittäjää rinnallee, toista yhtä vaarallista hyökkääjää joukkueesta ei löydä. Kelechi Iheanacho on parantanut otteitaan mutta kehitettävää vielä riittää. Leicesterin pelit ovat viime viikkoina olleet tosi tasaisia ja vähämaalisia, marginaalit ovat olleet todella tiukat puoleen jos toiseen.

Aston Villan kausi on menossa koko ajan kurjempaan suuntaan. Joukkue on on Valioliigan toiseksi viimeinen joukkue, kahden pisteen päässä sarjapaikan säilyttämisestä. Joukkueen viime aikojen vire on myös huono, sillä neljä viimeisintä ottelua ovat päättyneet tappioon. Joukkue on päästänyt yhdessä Norwichin ja Southamptonin kanssa eniten maaleja Valioliigassa, yhteensä 52 osumaa on mennyt omiin.

Seitsemän maalin mies Jack Grealish on ollut tiukasti siirtohuhujen kohteena, mutta joukkueensa paras maalintekijä ja tärkein yksittäinen pelaaja on edelleen auttamassa Aston Villaa taistelussa sarjapaikan puolesta. Grealish on poissa Leicester-ottelusta loukkaantumisen vuoksi, kuten myös toiseksi paras maalintekijä Wesley. Kaiken lisäksi maalivahti Tom Heaton on poissa, joten vieraijoilla on vaikeat lähtökohdat otteluun.

Leicester on selkeä suosikki kotiotteluun siipirikkoista Aston Villaa vastaan. Kotivoiton pelaamisessa ei ole ideaa, mutta vierailijoiden maaleitta jättäminen tuntuu hyvältä idealta. Aston Villan kaksi parasta maalintekijää ovat poissa pelistä, ja joukkueen peli on muutenkin alavireistä ja tehotonta. Leicester ottaa kolme pistettä mukaansa ja taistelee edelleen paikasta Eurooppaan.

Pelivalinnat | Panostus

Aston Villa ei maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,36
Jaa