Valioliiga: Leicester - Everton

Valioliiga: Leicester – Everton | Kotijoukkueen puolustus nollaa Evertonin

Sunnuntaina pelataan Valioliigassa useampi ottelu. Upeaa kautta pelaava Leicester City isännöi Evertonia.

Leicester City on aloittanut kuluvan kauden pisteiden valossa jopa paremmin kuin mestaruuskauden 2015-2016. Ennen viikonlopun kierrosta joukkue on peräti sijalla kaksi Valioliigassa. Mestaruudesta on turha puhua, mutta joukkue on näyttänyt että se taistelee tosissaan kärkipäässä usean suurseuran kompuroitua.

Leicester on Brendan Rodgersin johdolla ottanut enemmän ja enemmän pallonhallintaa itselleen, ja tulos näyttää olevan oikea. Jamie Vardy johtaa Valioliigan maalipörssiä 12 osumallaan, pallonhallinta avaa Vardylle tiloja hyökkäyskolmanneksella. Leicester on hieman yllättäen päästänyt koko Valioliigassa vähiten osumia, ainoastaan kahdeksan. Joukkueen puolustus on onnistunut erinomaisesti, ja pallonmenetyksen jälkeen joukkueen puolustuksen muoto ei hajoa, vaan joukkueella on pallon alla tarpeeksi pelaajia. Kuuden ottelun voittoputkessa porskuttava joukkue pelaa suurella itseluottamuksella.

Evertonia veikkailtiin kauden alussa ylempään keskikastiin, mutta joukkueen esitykset ovat olleet iso pettymys. Joukkue majailee sijalla 16 ja on mukana putoamistaistelussa. Edellisellä kierroksella joukkue hävisi kotonaan Norwichille 0-2, ja fanit vaatuivat jo äänekkäästi manageri Marco Silvan erottamista.

Evertonin pelissä ei tällä hetkellä toimi oikein mikään. Everton ei pääse kunnolla murtautumaan laadukkaisiin maalintekopaikkoihin. Silvan joukkueissa on ollut samanlaisia ongelmia aikaisemminkin. Jos puolustus ei vuoda, maalinteko tuottaa hankaluuksia ja toisinpäin. Joukkueen peli on takalukossa, joka ei aukene millään muulla kuin valmentajavaihdoksella, laatua pelaajistossa kyllä riittää parempiin suorituksiin. Vuosi sitten tähän aikaan Everton oli sijalla 6 ja pisteitä oli kasassa 22, nyt sijoitus on kymmenen paikkaa alempana ja pisteitä kasassa ainoastaan 14.

Leicester pelaa hurmiossa ja on ollut todella vahva sekä kotona että vieraissa. Joukkuetta vastaan on todella vaikea tehdä maaleja tai edes murtautua maalintekopaikkoihin. Evertonin ongelmat ovat nimenomaan hyökkäyspäässä, joten Leicester lähtee suurena suosikkina otteluun. Vardyn kuuma vire povaa ongelmia Evertonin puolustukselle, ja voitto jälleen ilman päästettyjä maaleja on kotijoukkeella lähellä.

Pelivalinnat | Panostus

Leicester City -1 ah | 2/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,10

Everton alle 0.5 maalia | 1/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,38
Jaa