Valioliiga: Leicester - Manchester United

Valioliiga: Leicester – Manchester United | United matkalla Eurooppaan

Valioliigassa pelataan sunnuntaina erikoisen kauden päätöskierros. Leicesterin ja Manchester Unitedin pelissä on huippupanos, kun ottelussa ratkaistaan Mestarien liigan viimeinen paikka. Ottelu alkaa klo 18.00.

Leicesterin osalta juoni on selvä. Voitolla paikka ensi kauden Mestarien liigaan on varma, tasapelillä joukkue joutuisi jännittämään Chelsean oman pelin tulosta ja tappiolla matka suuntaisi Eurooppa-liigaan. Kettujen huonoksi onneksi upeasti alkanut kausi on saanut koronatauon jälkeen rosoisia piirteitä, joukkue on ollut epätasainen ja tehoton. Kuuden viime ottelun saldo on 2-1-3, jonka myötä joukkue on valahtanut viidenneksi.

Kotonaan Leicester on kaudella pelannut 11-4-3 /+20, joten kotona peli on pääsääntöisesti kulkenut erittäin hyvin. Kaikki kulminoituu hyökkääjä Jamie Vardyn pelaamiseen, 23 maalia jo tällä kaudella tehnyt Vardy on lähellä Valioliigan parhaan maalintekijän titteliä. Leicesteriltä on sivussa varmuudella ainakin viisi keskikentän / puolustuksen pelaajaa, josta isännille miinusta. Kauden aikana tiiviiksi todettu puolustuslinja on paljon epävarmempi nyt kuin aikaisemmin.

Manchester United on noussut upean loppukautensa ansiosta hyvin lähelle Mestarien liigan paikkaa. Voitolla tai tasapelillä joukkue etenee varmasti himoittuun seurakilpailuun ja Valioliigan kolmas sija on joukkueen hyppysissä. Joukkueen kuumin tuloskunto on väistynyt, kuusi viimeistä ottelua ovat sujuneet saldolla 3-2-1, tappio tuli FA Cupin välierässä Chelseaa vastaan.

Vieraissa United on pelannut 7-5-6 /+5, joka on kohtalainen suoritus. Alkukauden sekavat otteet näkyvät tilastoissa, United on parantanut jokaisella osa-alueella kauden mittaan. Edellsiet 12 vierasottelua ovat sujuneet ilman tappioita, joka on kova suoritus. Bruno Fernandes on primus motor keskikentällä, Paul Pogba on löytänyt tehonsa ja pelihalunsa ja Anthony Martial sekä Marcus Rasford osaavat kyllä iskeä maaleja (molemmilla kasassa 17 osumaa). Maalivahti David de Gea tekee välillä edelleen uskomattomia hörppäyksiä, mutta on silti edelleen Unitedin luottovahti. Unitedilla ei isoja loukkaantumisia ole, joukkue pääsee tärkeään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Ottelun kuvio on selvä, Leicester tarvitsee voiton selvitäkseen ensi kauden Mestarien liigaan. United on joukkueista vahvempi ja paremmassa vireessä, joskin kaikkein kovin tuloskunto näyttäisi olevan jo mennyt ohitse. Jos ottelu on pitkään tasan, joutuu Leicester hakemaan jo hieman riskilläkin voitto-osumaa, mikä taas avaa Unitedin nopeille ja taitaville pelaajille mahdollisuuksia vastahyökkäyksiin. United voittaa ottelun laajemman materiaalinsa avulla, mutta ottelun maalimäärä jäänee odotuksiin nähden alhaiseksi.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,25

 Ottelussa alle 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,03
Jaa