Valioliiga: Liverpool - Arsenal

Valioliiga: Liverpool – Arsenal | Vahvat hyökkäykset vastakkain

Maanantai-illan ratoksi on luvassa vauhdikasta futista, kun Liverpool ja Arsenal iskevät yhteen klo 22 alkaen.

Liverpool jatkaa voittokulkuaan uuden kauden otteluissa. Valioliigassa joukkue kaatoi Leedsin vaiherikkaassa ottelussa, samoin kun Chelsea kaatui komeasti 2-0 toisella kierroksella. Myös EFL Cupissa Liverpool eteni jatkoon, Lincoln City kaatui komeasti 7-2. Liverpool on nyt voittanut kolme kotiottelua putkeen ja näyttäisi edelleen olevan etenkin Anfieldillä vaikeasti lyötävissä. Liverpoolin puolustuspelaaminen ei ole vielä ollut yhtä timanttisella tasolla kuin viime kaudella, mutta hyökkäyspeli jauhaa omaa tehokasta peliään ottelusta toiseen.

Liverpoolilla on pieniä loukkaantumishuolia ennen Arsenal-peliä, sillä puolustuksessa sivussa ovat varmuudella Joel Matip sekä Joe Gomez, mahdollisesti sivussa ovat myös Xherdan Shaqiri ja James Milner. Ottelun alla on myös huhuja maalivahti Alissonin loukkaantumisesta, joten kokoonpanoja kannattaa tarkkailla ennen ottelua. Hyökkäyspään suhteen kaikki tietävät Liverpoolin vaarallisuuden.

Arsenal on myös aloittanut kautensa pirteästi. Joukkue on kaikkinensa kuuden ottelun voittoputkessa ja Valioliigan puolella se on voittanut Fulhamin ja West Hamin. EFL Cupissa joukkue kaatoi Leicesterin2-0, mikä oli komea suoritus. Arsenal pelaa 3-4-3 muodostelmalla ja prässää palloa aikaisempaa agressiivisemmin. Willianin hankinta laidalle näyttäisi olevan nappihankinta, Arsenal on kahteen otteluun paukuttanut kuusi osumaa vastustajien verkkoon ja kolmen kärki luo vaarallisuutta koko kentän leveydeltä.

Nyt vastus kovenee ja Arsenalin puolustus joutuu myös kovempaan testiin. Mikel Artetan miehistön peli on selkeästi kehittynyt viime kaudesta, mutta pelkkä hyökkäysvoima ei tuo suurta menestystä kovassa Valioliigassa. Arsenalilla on paljon loukkaantumisia, kun poissa ovat mm. Sokratis, Mustafi, Chambers ja Pablo Mari. Puolustuspäässä on siis poissaoloja, jotka voivat näkyä vaihtoehtojen vähyydessä ottelun aikana.

Liverpool on kotonaan suosikki, mutta peli ei ole vielä valmista. Joukkueet kohtasivat Community Shieldissä kauden alla, Arsenal voitti ottelun rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Joukkueiden kohtaamiset ovat olleet viihdyttäviä viime aikoina ja maaleja on syntynyt kentän molempiin päihin. Arsenal pystyy laittamaan kampoihin Liverpoolille hyökkäyspelin suhteen, mutta kotijoukkue on kokonaisuutta mitattaessa edelleen parempi nippu. Maaliodotusarvo on korkea, joukkueet taistelevat kiivaasti isoista pisteistä.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 3.5 maalia & molemmat joukkueet tekevät maalin | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,80

Jaa