Valioliiga: Manchester City - Arsenal

Valioliiga: Manchester City – Arsenal | Maaleja luvassa huippujoukkueiden kohtaamisessa

Valioliigassa pelataan keskiviikkona rästiottelu, jossa kohtaavat kovavireiset Manchester City sekä Arsenal.

Manchester City on jo käytännössä ulkona Valioliigan voittotaistelusta. Joukkue on vielä mukana Mestarien liigan pokaalin tavoittelussa ja loppukauden osalta tavoite on selvä. Valioliigassa joukkue ei voi kuitenkaan liian lepsusti pelata, sillä pahimmat uhkaajat ovat edelleen iskuetäisyydellä. Cityn ongelmat ovat olleet esillä enemmän tai vähemmän koko kauden, sunnuntain ottelussa Manchester United voitti Cityn jo kolmannen kerran neljässä ottelussa kauden aikana ja jätti Cityn nuolemaan näppejään. Ennen viikonlopun tappiota City ennätti ottaa viisi voittoa peräkkäin ja voittaa myös Englannin liigacupin.

Ederson on välillä esittänyt epävarmoja otteita Cityn maalilla, United pelissä maalivahti sortui myös kahteen erittäin räikeään virheeseen, joista etenkin toinen maksoi maalin muodossa. Sergio Aguero sai ottelussa pienen vamman ja saattaa olla sivussa ottelusta, joten Cityn kokoonpanoa kannattaa seurailla. Poissa ovat keskikentän taituri Kevin De Bruyne sekä puolustuksen Aymeric Laporte, jotka ovat menetyksiä myös Cityn tasoisessa joukkueessa. Hyökkäykseen Pep Guardiolalla on heittää pelaajia yllin kyllin, joten ainakin maalinteon suhteen joukkue on edelleen iskukykyinen.

Arsenal on ollut kovassa vireessä viime aikoina, joukkueen kuudesta viime ottelusta se on voittanut viisi. Alkukausi oli kuitenkin sen verran huono, että joukkue majailee edelleen sijalla yhdeksän Valioliigassa ja kaukana europeleistä. Peliotteet ovat kuitenkin parantuneet huomattavasti, joukkue on löytänyt tehoja pelaamiseensa ja puolustaminenkin on miehekkäämpää kuin aikaisemmin. Nousu kuuden parhaan joukkoon vaikuttaa kuitenkin liian kovalta tehtävältä. Joukkue pääsee keksittymäämn Valioliigassa pärjäämiseen, sillä Olympiakos tiputti joukkueen Eurooppa-liigan jatkopeleistä.

Pierre-Emerick Aubameyang ja Alexandre Lacazette ovat isossa roolissa Arsenalin hyökkäyspelissä, pelaajat täydentävät toisiaan kentällä ja löytävät toisensa hyvin. Myös kohuhankinta Nicolas Pepe on löytänyt tehoja pelaamiseensa neljän maalin edestä. Joukkueen rakenne ei ole vielä kaikkein tiivein, Valioliigassa on monia joukkueita joiden puolustus on vaikeampi murtaa kuin Arsenalin.

City on kotonaan poissaoloista huolimatta selkeä ennakkosuosikki. Kumpikaan joukkue ei ole onnistunut pitämään maalian puhtaana helposti, kenttätasapaino ei ole kummallakaan kunnossa. Ottelusta on odotettavissa vauhdikas ja värikäs kohtaaminen, jossa maalipoikkoja syntyy molemmissa lenttäpäädyissä. Arsenal on voittanut vain kaksi vierasottelua koko kaudella, eikä laadukas City ole helppo vastustaja kenellekään kotikentällään. City voittaa mutta Arsenal pystyy haastamaan parantuneen pelinsä ja paremman kokoonpanotilanteensa ansiosta.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester City & molemmat joukkueet tekevät maalin | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,40
Jaa