Valioliiga: Manchester City - Liverpool

Valioliiga: Manchester City – Liverpool | Kamppailu jota et halua missata

Valioliigassa pelataan torstaina huippukamppailu, kun Manchester City kohtaa tuoreen Valioliigan mestarin Liverpoolin. Ottelu alkaa klo 22.15.

Manchester City pääsee heti haastamaan tuoreen mestarin Liverpoolin. City paluu pelikentille tauon jälkeen on sujunut yhtä kauneusvirhettä lukuunottamatta murskaavan hyvin. Joukkue hävisi viime viikolla Chelsealle ja tappion myötä viimeinenkin mahdollisuus mestaruuteen kuihtui. Myöskään taaksepäin pelattavaa ei juurikaan ole, Leicester on kahdeksan pisteen päässä ja Cheslsea yhdeksän, joten Valioliigan toinen sija on vankasti Cityn käsissä.

Kotonaan City on pelannut saldolla 11-2-2 /+29, ainoastaan Liverpool on puhtaalla kotisaldollaan ollut parempi. Cityn hyökkäysvoima hakee vertaistaan koko maailmassa, ja joukkue onkin tykittänyt eniten osumia Valioliigassa, yhteensä 77 osumaa. Sergio Aguero on poissa loukkaantumisen vuoksi, mutta kovavireisiä pelaajia löytyy paikkaamaan. Raheem Strerling ja Gabriel Jesus ovat tehokkaita paikkaajia.

Liverpoolin pelikunto on arvoitus ottelun alla. 30 vuotta odotettu mestaruus tuli vihdoin ja ulospuhalluksen vaara on olemassa. Toisaalta joukkueella on mahdollisuus rikkoa maaginen 100 pisteen raja Valioliigassa ja häviäminen kovalle kilpakumppanille ei ole miellyttävä vaihtoehto. Evertonia vastaan joukkue tasasi pisteet 0-0- tuloksella mutta Crystal Palace jäi joukkueen jalkoihin upeassa 4-0-kotivoitossa. Myöskään loukkaantumiset eivät suuresti rasita joukkuetta, etenkin hyökkäyspään trio Firmino-Salah-Mane on pelikunnossa.

Liverpool on myös sarjan paras vierasjoukkue saldolla 12-2-1 /+17, joten vierasottelut eivät ole tuottaneet suuremmalti ongelmia. Joukkue saattaa  antaa loppukaudesta hieman lisää peliaikaa nuoremmille ja uusille hankinnoille, mutta City-pelissä varmasti parhaat pelaavat. Cityn jälkeen Liverpool on tehnyt toiseksi eniten osumia (70) joten ennusmerkit illan otteluun ovat selvät.

Kumpikaan joukkue ei halua hävitä toiselle, niin kova parivaljakko kaksikosta on kehittynyt. City ja Liverpool ovat repineet eroa entisestään muihin Valioliigan top 6-seuroihin, joten nyt mitellään kovimmalla mahdollisella tasolla. Liverpool on varmasti toipunut mestaruusjuhlista ja on valmis kamppailuun. Ottelun voittajan veikkaaminen on lähes mahdoton tehtävä, sen verran paljon kipinöitä on ilmassa ennen ottelun alkua. Paras veto on varmasti runsasmaalinen ottelu, sillä tapahtumia kohtaamisesta ei tule puuttumaan.

Pelivalinnat | Panostus

Yli 3.5 maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,45

City yli 1.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,72
Jaa