Valioliiga: Manchester City - West Ham

Valioliiga: Manchester City – West Ham | City on West Hamin turma

Valioliigaa on myös sunnuntaina ohjelmassa. Iltapelinä nähdään Manchester Cityn ja West Hamin välinen kohtaaminen.

Manchester City on hieman oudossa tilanteessa tämän vuoden Valioliigassa. Joukkueella ei ole realistisia mahdollisuuksia mestaruuteen, mutta toisaalta kukaan ei uhkaa myöskään joukkueen paikkaa neljän parhaan joukossa ja sitä kautta paikka ensi kauden Mestarien liigaan. Pientä huolta tuo Raheem Sterlingin loukkaantuminen, mutta joukkueella on heittää kentälle silti kova hyökkäysnippu Sergio Agueron, Gabriel Jesuksen sekä Bernardo Silvan johdolla.

City hävisi viime kierroksella hieman yllättäen Tottenhamille 0-2. Tappioita ja pistemenetyksiä on pitkin kautta tullut yllättävän paljon, mutta siitä huolimatta joukkue on Valioliigassa edelleen toisena. Aymeric Laporten paluu loukkaantumisen jälkeen helpottaa puolustuspään työtä ja hyökkäyspäässä joukkue on koko maanosan parhaimmistoa. City on iskenyt eniten osumia Valioliigassa, 65 osumaa on kelpo suoritus 25 kierroksen jälkeen.

West Hamin kausi on ollut todella murheellinen. David Moyes otti joukkueen komennon kesken kauden, mutta tulokset eivät ole tästä parantuneet. Kuuteen edelliseen otteluun joukkue on hävinnyt neljästi ja pelannut kahdesti tasan. West Ham on viimeisen putoajan paikalla, yksi piste erottaa sen Aston Villasta, joka on tällä hetkellä ensimmäisen säilyjän paikalla.

Perinteikäs West Ham on selkeästi eksyksissä. Joukkueella on laadukkaita pelaajia joukkueessa mutta ryhmä ei saa itsestään läheskään parasta irti. Loukkaantumiset ovat riivanneet joukkuetta, mutta nyt sairastuvalla ovat enää Jack Wilshere, Andey Yarmolenko sekä Felipe Anderson. Hyökkäyspään poissaolot ovat iso rasite West Hamille, joka on tuskaillut koko kauden maalinteon kanssa. Myös kenttätasapainon kanssa on tehtävää, sillä joukkue on päästänyt kolmanneksi eniten osumia tällä kaudella, peräti 43 maalia on mennyt omiin.

Manchester City on selkeä suosikki kotonaan ja voittaa ottelun kahdeksan kertaa kymmenestä. City on voittanut kymmenen keskinäistä ottelua peräkkäin, tälläkään kertaa West Ham ei vie pistettäkään mukanaan. Fiksu peli-idea tulee West Hamin jättäminen maaleitta, Cityn laadukas puolustus ja Ederson viimeisenä lukkona takaavat West Hamin hyökkääjille vaikeaa iltapuhdetta.

Pelivalinnat | Panostus

West Ham ei maalia | 2/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,82
Jaa