Valioliiga: Manchester United - Crystal Palace

Valioliiga: Manchester United – Crystal Palace | Vierailijat siipirikkoisena Unitedin kotiluolaan

Valioliigan toinen kierros pyörähtää käyntiin lauantaina. Manchester United isännöi siipirikkoista Crystal Palacea klo 19.30 alkavassa ottelussa.

Manchester United aloittaa viikkoa myöhemmin Valioliigan kuin Crystal Palace. United on mielenkiintoisessa tilanteessa, joukkueb pelasi huikean hyvän loppukauden kesällä ja nousu Valioliigassa kolmanneksi ja samalla Mestarien liigaan. Nyt joukkue pääsee aloittamaan uuden kauden, tavoitteet ovat edelleen pääsyssä neljän parhaan joukkoon.

Bruno Fernandesissa on aineksia nousta Unitedissa todella suureen roolin, keväällä joukkueeseen saapunut keskikenttäpelaaja nosti Unitedin vaarallisuutta parilla pykälällä. Anthony Martial sekä Marcus Rasford kantavat vastuuta maalinteosta, molemmat onnistuivat tässä haasteessa hyvin viime kaudella. Unitedilla on sarhan parhaimmistoon kuuluva keskikenttä, mikäli puolustus kestää, voi joukkue löytyä todella korkealta sarjataulukossa.

Crystal Palace avasi tuoreen Valioliigakauden voittamalla kotonaan Southamptonin 1-0. Viikolla tuli tappio EFL-cupissa Bournemouthin vieraana, tappio tuli vasta rangaistuspotkukilpailun jälkeen. Cupin tappio ei ole hälyttävää, joukkueen fokus on Valioliigassa. Crystal Palace näyttäisi pelaavan tutulla tyylillä. Roy Hodgsonin joukkue puolustaa tiiviisti, riskittömällä pelityylillä paikka Valioliigassa säilynee myös ensi kaudeksi, mutta mitään yllättävää siinä ei ole.

Crystal Palacella on ottelun alla loukkaantumishuolia, sillä puolustuspäästä poissa ovat tärkeät Patrick van Aarnholt ja Gary Cahill, poissa ovat myös Colin Wickham sekä J. Tomkins. Poissaolot ovat dramaattisia joukkueen menestyshaaveilla Unitedia vastaan. Crustal Palacen pääottelut ovat muita joukkueita kuin Manchester Unitedia vastaan.

Manchester United lähtee uuteen kauteen vailla isoja kokoonpanohuolia. Phil Jones on poissa puolustuksesta mutta muuten joukkue pääsee parhaalla mahdollisella kokoonpanolla Crystal Palacen kimppuun. Paul Pogba tuntuu löytäneen henkisen kodin lopultakin Unitedista, peli-ilo huokuu koko joukkueesta. Joukkueet kohtasivat viimeksi heinäkuussa, jolloin United nappasi täydet pisteet 2-0- vierasvoitolla. United on suuri suosikki ottelussa, vierasjoukkueen loukkaantumishuolet antavat avaimet Unitedin käsiin.

Pelivalinnat | Panostus

Manchester United voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,19

Manchester United yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,39

Jaa