Valioliiga: Manchester United - Tottenham

Valioliiga: Manchester United – Tottenham | Epävarmat puolustukset vastakkain

Valioliigassa pelataan viikkokierros. Keskiviikon odotetussa ottelussa kohtaavat ailahtelustaan tutuksi tullut Manchester United sekä Tottenham.

Manchester United ei tunnu pääsevän eroon ailahtelustaan. United on pelannut kolme ottelua voitoitta, ja mukaan mahtuvat tapahtumarikkaat tasapelit Aston Villaa ja Sheffield Unitedia vastaan. Joukkueen hyökkäyspelistä ei vauhtia puutu, sillä Marcus Rasford sekä Daniel James tarjoavat räjähtävää voimaa hyökkäyskolmanneksella. Nopeus on kuitenkin kostautunut takaiskumaalien muodossa.

Unitedin peli ei ole kehittynyt tarpeeksi, sillä vastustajien on helppo lukea joukkueen pelitapaa ja ryhmitystä. Pallonhallinta ja pelin rytmittäminen ei ole vielä Valioliigan kärkijoukkueiden tasolla. Huonot tulokset syövät joukkueen moraalia, puolustus on todella epävarma vastustajan painostuksen alla. Edes David de Gean upeat torjunnat eivät ole riittäneet viime aikoina voittoihin.

Tottenhamin kausi sai dramaattisen käänteen, kun epävarmasti esiintynyt Spurs sai managerikseen Jose Mourinhon. Mourinhon alaisuudessa joukkue on pelannut kolme ottelua ja voittanut ne kaikki. Hyökkäystehoja on löytynyt kiitettävästi, mutta samalla joukkue päästää edelleen aivan liikaa maaleja. Hugo Llorisin poissaolo maalin suulta näkyy.

Mourinhon joukkue prässää agressiivisesti ja etenee suoraviivaisesti kohti vastustajan maalia. Harry Kane on joukkueensa tehokkain maalintekijä seitsemällä osumallaan, mutta Dele Alli on myös löytämässä tehonsa vaikeuksien jälkeen. Epävarman joukkueen keskellä Harry Winks ja Eric Dier ovat muodostaneet pohjan Mourinhon ryhmityksessä.

Joukkueet kohtaavat toisensa mielenkiintoisessa tilanteessa, sillä Tottenham etenee noususuhdanteessa ja United kamppailee monen eri ongelman kanssa. Puolustukseltaan epävarmojen joukkueiden välisessä ottelussa maaliodotusarvo on kova, sillä pisteiden kaipuu on erittäin suuri molempien joukkueiden kohdalla, ja kentälle jätetään kaikki mahdollinen. Spursin suoraviivainen peli aiheuttanee Unitedin puolustukselle ongelmia, toki vastaiskujen mahdollisuus on aina olemassa. Tottenham saa pienen edun nousujohteisen pelinsä myötä, sivuvetona yli 2.5 maalia kelpaa loistavasti. Keskiviikkona nähdään vauhdikas ottelu, jossa maalien lukumäärä voi nousta suureksikin.

Pelivalinnat | Panostus

Tottenham | 1/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 2,72

Ottelussa yli 2.5 maalia | 3/5 yksikköä

unibet TARJOAA KERTOIMEN 1,78
Jaa