Valioliiga: Norwich - Liverpool

Valioliiga: Norwich – Liverpool | Teemu Pukki haastaa Liverpoolin puolustuksen

Valioliigassa pelataan lauantai-iltana ottelu Norwich – Liverpool.

Norwichin tilanne sarjataulukon hännillä on tukala. Eroa ensimmäisen säilyjän paikalle on jo seitsemän pistettä. Norwichin peli on parantunut pitkin kautta, mutta ei tarpeeksi. Kuuteen viime peliin joukkue on voittanut kolmesti, joista yksi voitto on EFL Cupin voitto Burnleysta. Valioliigassa voitot ovat karttaneet joukkuetta, hyvistä esityksistä huolimatta joukkue on jäänyt liian usein tasapeliin.

Norwich on aivan liikaa Teemu Pukin maalien varassa. Kun Pukki ei osu, joukkue jää yleensä ilman pisteitä. Kauden heikkoihin esitykseen on vaikuttanut myös valtava loukkaantumissuma, nyt joukkueen kokoonpanotilanne on hyvä, sivussa on ainoastaan puolustaja Timm Klose. Norwich pelaa yli 50% pallonhallinnalla, joka on varmastikin oikea tapa edetä, mutta materiaali ei ole riittävän laadukas tai laaja Valioliigassa säilymiseen.

Liverpool jatkaa Valioliigan kärjessä 22 pisteen turvin. Noin suuri ero vastustajiin mahdollistaa kokoonpanojen kierrättämiseen ja keskittymisen myös alkaviin Mestarien liigan pudotuspeleihin. Liverpoolilla on oiva mahdollisuus vallata Valioliiga ja Mestarien liiga nimiinsä. EFL Cupissa joukkue on peluuttanut jo kahdesti juoniorijoukkuetta hyvällä menestyksellä, sillä joukkue on edennyt jatkoon ja ykkösmiehistö on saanut paljon kaipaamaansa lepoa.

Liverpool on päästänyt vähiten maaleja Valioliigassa, vain 15 osumaa on mennyt omaan maaliin. Vieraissa Liverpoolin saldo on 11-1-0, joten peli on pysynyt hienosti kasassa myös vieraskentällä ja tulosta on syntynyt. Liverpool on pystynyt ratkaisemaan monta tasaista peliä otteluiden viimeisen kymmenen minuutin aikana, joka kertoo luonteen lujuudesta sekä laadukkaasta vaihtopenkistä. Taso ei laske vaihtojen myötä, vaan penkillä on monta laadukasta vaihtoehtoa. Sadio Mane on edelleen poissa kokoonpanosta loukkaantumisen vuoksi, josta tulee miinusta vierailijoille.

Liverpool on ylivoimainen suosikki viemään ottelun nimiinsä vieraskentästä huolimatta. Hyviä vetoideoita ei löydy vierasmenestyksen puolesta pelattaessa. Joukkueen puolustus on kivikova, joka Norwichin on todella vaikea murtaa. Kotijoukkueen jääminen maaleitta on houkuttava peli-idea, kerroinkin nousee mukavasti. Liverpool saattaa kierrättää muutamaa pelaajaa tulevaa Mestarien liigan ottelua ajatellen, mutta taso ei laske kentällä ollenkaan, sen verran laadukas nippu nyky-Liverpool on.

Pelivalinnat | Panostus

Norwich ei maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,17
Jaa