Valioliiga: Norwich - Watford

Valioliiga: Norwich – Watford | Pukki-Party pitkästä aikaa?

Loukkaantumisista kärsineet kanarialinnut tiukassa paikassa

Sekä Teemu Pukilla että Norwichilla on ollut viime viikkoina vaikeaa Valioliigassa. Pukki ei ole osunut kuuteen edelliseen sarjaotteluun. Norwichin saldo niistä peleistä on 0–1–5 maalein 2–14. Pukin puolustukseksi on todettava, ettei hänellä ole ollut viime aikoina hirveästi paikkojakaan. Kanarialintujen fokus on ollut puolustuspään loukkaantumissuman kanssa pärjäämisessä. Mahdollisesti muiden kenttäpelaajien luotto puolustuslinjaan on ollut hutera, jolloin omasta pelaamisesta on kiristetty napsu puolustusvelvoitteiden viimeisen päälle hoitamiseen. Sen jälkeen hyökkäämiseen ei ole ehkä jäänyt enää optimaalisesti energiaa.

Perjantain Watford-peliin isännät saanevat takaisin avaukseen kesähankinta Ibrahim Amadoun, joka istui viimeksi loukkaantumisensa jäljiltä Brightonia vastaan koko pelin penkillä. Hän tuurasi avauskierroksilla loukkaantuneita Timm Klosea, Christoph Zimmermannia ja Grant Hanleya keskuspuolustuksessa Ben Godfreyn rinnalla. Viime kierroksella paikalla pelasi keskikentän Alex Tettey. Topparipari Amadou–Godfrey ei ole häikäissyt, mutta on sentään pelannut jo jonkin aikaa yhdessä. Myös laitapakit Jamal Lewis ja Max Aarons, sekä ykkösvahti Tim Krul ovat kärsineet alkukaudesta vammoista, mutta ovat tällä hetkellä manageri Daniel Farken käytettävissä.

Watfordin voittosarake yhä pyöreä

Sarjajumbo Watford ei ole voittanut vielä peliäkään tällä kaudella Valioliigassa. Manageriakin vaihdettiin jo syyskuussa. Viime viikkoina peliesitykset ovat olleet ihan siedettäviä, mutta kuten Norwichilla, myös Watfordilla muutamat loukkaantumiset ovat vaikeuttaneet tekemistä. Ykköskärki Troy Deeney on ollut lasaretissa elokuun lopusta, ja keskikentän avainpelaaja Etienne Capoue lokakuun alusta asti.

Manageri Quique Sánchez Flores on peluuttanut Hornetsia viime aikoina kolmen topparin systeemillä, ja sitä kautta puolustuspeli on ollut varsin tiivistä. Tosin viimeksi Chelseaa vastaan omissa kolisi kahdesti, ja vastustajalla oli pakkoja useampaankin osumaan. Pidemmän päälle pelkästään liinojen vetämisellä kiinni ei sarjassa tulla säilymään, sillä takamatkaa putoamisviivan päälle on kertynyt jo kuusi pistettä. Norwich-pelissä voittoa haetaan taatusti terävien vastaiskujen kautta.

Isäntien kertoimissa ilmaa

Norwichin kokoonpanotilanne on tällä hetkellä parempi kuin se on viime viikkoina ollut. Toki optimiavauksesta puuttuvat vielä Klose ja Zimmermann, mutta muuten pakka on hyvin kasassa. Watford saattaa saada takaisin Capouen, mutta Deeney jatkaa varmuudella lasaretissa. Lisäksi avauksen topparin Craig Cathcartin pelaaminen on loukkaantumisen takia epätodennäköistä.

Kotietu tekee pallonhallintaan pyrkivästä Norwichista pelin marginaalisen suosikin, joten isäntien kertoimissa on tarjolla etua.

Pelivalinta | Panostus

Norwich tasapeli ei vetoa | 2/5 yksikköä

BETHARD TARJOAA KERTOIMEN 2,00

 

Jaa