Valioliiga: Watford - Liverpool

Valioliiga: Watford – Liverpool | Watford tiukilla tulevaa mestaria vastaan

Valioliigassa kohtaavat lauantaina putoamista vastaan taisteleva Watford sekä Liverpool.

Watfordin orastava nousuvire on kääntynyt jälleen laskuun. Edelliset kuusi ottelua ovat tuottaneet neljä tappiota ja kaksi tasapeliä. Joukkueella on kasassa 24 pistettä kun kierroksia on jäljellä vielä 11. Suurin ongelma Watfordilla on kohdistunut hyökkäämiseen, joukkue on onnistunut maalinteossa ainoastaan 24 kertaa, joten se on pelannut selvästi alle maalin per peli-tahdilla.

Troy Deeney on joukkueensa paras maalintekijä viidellä osumallaan, vaikka on pelannut vain 16 ottelussa. Gerard Deulofeu on enemmänkin tilanteiden luoja, mutta on myös maalannut siinä sivussa neljästi. Sanomattakin on selvää että joukkueen hyökkäyspää on liian kapea. Eroa säilymiseen on vain yksi piste, joten taistelu jatkuu vielä vähintään usean kierroksen ajan.

Liverpool on jo käytännössä varmistanut kauan himoitun Valioliigan mestaruuden. Joukkue tarvitsee enää neljä voittoa kauden aikana ja mestaruus on täysin varma. Ongelmia tuottaa Mestarien liiga, jossa joukkue on takaa-ajajana 1-0-tappion myötä Atletico Madridille. Joukkueen katseet ovat varmasti myös tulevan viikon Mestarien liigan ottelussa, joten Liverpoolin kokoonpanoa kannattaa seurata.

Jordan Hendersonin loukkaantuminen on iso kolaus Liverpoolille, Henderson on tällä kaudella ollut mies paikallaan keskikentällä ja etenkin hyökkäyssuuntaan pelatessa. Myös James Milner ja Xherdan Shaqiri saattavat olla keskikentältä edelleen poissa, joten Jürgen Klopilla on hieman mietittävää. Puolustuksen runkomiehet sekä hyökkäyksen tehokolmikko on kuitenkin pelikunnossa, joka antaa joukkueelle vahvan selkänojan lauantain ottelussa. Kuusi viime ottelua ovat sujuneet viiden voiton veroisesti kaikki kilpailut huomioiden, joten joukkueen vire on edelleen vakuuttava.

Liverpool on ottelussa massiivinen suosikki. Joukkueen tuloskunto on hyvällä tasolla ja tasoero Watfordiin selkeä. Joukkueiden kuudesta edellisestä kohtaamisesta Liverpool on voittanut viisi ja kerran on pelattu tasan, Watford on näissä peleissä jäänyt viidesti maaleitta. Tasoeron ollen näinkin selkeä, on fiksuin peli-idea pelata Watfordin maalittomuutta. Koko kauden maalinteon kanssa tuskaillut joukkue ei kykene murtamaan Valioliigan pitävintä puolustusta.

Pelivalinnat | Panostus

Watford ei maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,28
Jaa