Valioliiga: West Bromwich - Chelsea

Valioliiga: West Bromwich – Chelsea | Vierasjoukkue selvästi isäntiä edellä

Valioliigassa sarjanousija West Bromwich kohtaa kovasti vahvistuneen Chelsean. Ottelu alkaa klo 19.30.

West Bromwichin urakka Valioliigassa on alkanut sarjanousun jälkeen vaikeasti. Joukkue on sarjan hännillä hävittyään molemmat ottelunsa, ensin Leicesteriä vastaan kotona 0-3 ja sen jälkeen Evertonille vieraissa 2-5. Aikaisemmin viikolla EFL – cupissa myös Championshipissä pelaava Brentofd kampesi WBA:n ulos kilpailusta rangaistuspotkukilpailuun asti edenneessä ottelussa.

West Bromwichin laajuus ja taso ei näyttäisi olevan tarpeeksi Valioliigassa selviytymiseen. Kauden kahdessa ensimmäisessä ottelussa vastus on toki ollut kova, mutta se ei ainakaan helpota kun Chelsea saapuu The Hawthornsille. Kieran Kibbs on sivussa ottelusta korttitilin täyttymisen vuoksi, ja muitakin poissaoloja on. WBA uhkaa heti kauden alusta jäädä pahasti jälkeen muista joukkueista, ja moraalin kannalta tappioputki heti alkuun olisi huono asia.

Chelsealla on ollut vauhdikas kauden alku, kuten hurjasti vahvistuneelta joukkueelta odotettiinkin. Kauden avauksessa Brighton kaatui vieraissa komeasti 3-1, mutta kauden toisessa ottelussa Liverpoolia vastaan tuomisina oli 0-2-tappio. Tappiota edesautti Andreas Christensenin punainen kortti sekä maalivahti Kepan uskomaton hölmöily, joka maksoi yhden maalin. Chelsealla oli Liverpoolia vastaan paikkansa ja pääsi vajaalla pelatessaan myös pilkulle, mutta ilman tulosta. EFL-cupissa joukkue myllytty sarjaa alempana pelaavan Barnsleyn peräti 6-0, kesän toinen iso hankinta Kai Havertz tikkasi ottelussa hattutempun.

Chelsean vahvuus on sen hyökkäys ja joukkue käyttää tätä myös hyväkseen. Vaarallisia tilanteita rakennetaan niin keskeltä kuin molemmilta laidoilta, vastustajien puolustajat joutuvat olemaan koko ajan hereillä. Timo Werner on edelleen sitä ensimmäistä osumaa vailla sinipaidoissa, mutta Liverpool-ottelussa hyökkääjä oli energinen ja maaliverkot alkavat soida ennemmin tai myöhemmin.  Christensen on sivussa suoran punaisen vuoksi, poissa on myös Marco Van Ginkel sekä mahdollisesti Christian Pulicic.

Chelsea nauttii suurta suosikin asemaa myös vieraskentällä. Chelsea on vienyt kuudesta viime kohtaamisesta nimiinsä viisi ja kerran on pelattu tasan. Tasoero joukkeuiden välillä on valtava, eikä Chelsea jätä mitään sattuman varaan. Vierasvoitto tasoituksella kelpaa mukaan vetoihin, samoin kuin Chelsean useampi maali. Joko olisi Timo Wernerin aika osua?

Pelivalinnat | Panostus

Chelsea -1 | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,19

Chelsea yli 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,43

Jaa