Valioliiga: Wolverhampton - Bournemouth

Valioliiga: Wolverhampton – Bournemouth | Wolves vahva kotonaan

Valioliigassa pelit jatkuvat. Keskiviikkona yhteen ottavat europaikoista kamppaileva Wolverhampton sekä putoamistaistelussa mukana oleva Bournemouth. Ottelu alkaa klo 20.00.

Wolverhampton aloitti väkevästi uudelleen aloitetun kauden ja voitti West Hamin vieraissa 2-0. Voitto vankisti joukkueen asemaa kuuden parhaan joukossa, Wolves on juuri kuudentena ja kiinni vielä Eurooppa-liigan paikassa. Wolvesin koko kausi on ollut tasaisen hyvä, joukkueen peruspeli on uomissaan ja etenkin puolustuspää pelaa erittäin hyvin yhteen. Rui Patricio on huippumaalivahti Wolvesin tasoiselle joukkueelle ja yksi avaintekijä on runkopelaajien terveenä pysyminen, Wolves kärsii todella vähän loukkaantumisista.

Kotonaan Wolves on pelannut tällä kaudella 5-7-3 /+4, etenkin alkukaudella joukkue jäi liian herkästi tasapeliin mutta kauden edetessä tiukat ottelut kääntyivät enemmän voitoiksi. Raul Jimenez on onnistunut kauden aikana jälleen mainiosti ja iskenyt jo 14 osumaa, Diogo Jota kuusi ja puolustaja Matt Doherty neljä kertaa. Adama Traore on nopeutensa vuoksi jatkuva uhka hyökkäyspäässä, joka sitoo vastustajan pelaajia puoleensa.

Boutnemouthin kausi on ollut vaikea. Eddie Howen projekti on pitänyt joukkueen Valioliigassa jo vuosien ajan, mutta nyt projekti uhkaa saada karun lopun. Joukkue on Valioliigassa sijalla 18 eli ensimmäisen putoajan paikalla. Eroa säilymiseen on vain yksi piste, mutta peliesitykset ovat jo pidemmän aikaa olleet vaisuja. Koronatauon jälkeisessä ottelussa joukkue hävisi kotonaan Crystal Palacelle 0-2, voitottomia otteluita on jo viisi putkeen.

Bournemouthin vierassaldo näyttää 3-1-11 /-14, joka on neljänneksi huonoin noteeraus Valioliigassa. Heikot vieraspelit ovat yksi syy miksi joukkue on mukana putoamistaistelussa. Heikko maalinteko painaa myös joukkuetta, sillä 29 tehtyä maalia on alle maali per peli tällä kaudella, ja vaikka joukkueessa on maalintekijöitä kuten mm. Callum Wilson (8 maalia), Harry Wilson (7 maalia) ja Joshua King (4 maalia) ei taso näytä olevan tarpeeksi laaja. Vieraspeleissä Bournemouth on jäänyt selvästä alle maalin per peli -tahdista.

Wolverhampton pääsee kotiotteluun voitto alla ja vailla kokoonpanohuolia. Joukkue tietää taistelevansa hyvistä sijoituksista mutta ainakaan toistaiseksi tämä ei ole näkynyt negatiivisesti peliesityksissä. Bournemouthin tilanne on tukala, peliesitykset ovat olleet vaisuja ja tehoja ei löydy. Wolves pystyy nollaamaan heikolla itseluottamuksella pelaavan vierasjoukkueen ja isännät nappaavat jälleen tärkeät kolme pistettä itselleen. Kotijoukkue pyrkii pitämään langat käsissään eikä lähde yltiöpäisesti hyökkäämään, joukkue etenee pelisuunnitelman mukaisesti.

Pelivalinnat | Panostus

Wolves voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,39

Alle 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,75

 

Jaa