Valioliiga: Wolverhampton - Leicester

Valioliiga: Wolverhampton – Leicester | Tasainen kamppailu luvassa

Valioliigakierros jatkuu perjantaina, kun europaikoista kisaava Wolverhampton kohtaa Leicester Cityn.

Wolverhampton on parantanut peliään kauden edetessä ja pystynyt esiintymään tasaisesti myös uuden vuosikymmenen puolella. Vaikka viimeiseen kuuteen otteluun mahtuu vain yksi voitto, on joukkue pelannut kolme tasapeliä ja kohdannut viime otteluissaan mm. Liverpoolin ja Manchester Unitedin. Joukkue on erittäin fiksusti kasattu ja laadukkaita pelaajia täynnä. Paikka kuuden parhaan joukkoon on vain kahden pisteen päässä.

Wolverhampton on ikävä vastustaja mille tahansa joukkueelle. Tiukasti puolustava ja nopeasti vastaan iskevä Wolves on ollut mukava piristysruiske Valioliigan kärkikymmenikössä. Joukkue on säästynyt avainpelaajiensa loukkaantumisilta, joka on myös hyvien tuloksien tae. Raul Jimenez on joukkueensa paras maalintekijä 11 osumallaan, Jimenezin takana moni pelaaja jakaa maalintekovastuuta.

Leicesterin kausi on ollut upea tähän mennessä. Joukkue oli tavallaan myös siirtoikkunan voittaja, sillä se sai pidettyä avainpelaajansa, vaikka kiinnostuneita joukkueita oli jonoksi asti. Jamie Vardy on ollut tulikuumassa vireessä ja johtaa koko Valioliigan maalipörssiä 17 osumallaan. Laadukkaasti koottu ja peluutettu joukkue on ollut tiivis koko kauden, 26 päästettyä osumaa on kolmanneksi vähiten Valioliigassa.

Leicesterin kovin tuloskunto on jo väistynyt, mutta joukkueella on oiva mahdollisuus selviytyä neljän parhaan joukkoon ja sitä kautta Eurooppaan ensi kaudeksi. Wolverhamptonin tasoiset joukkueet ovat Leicesterille loppukaudesta päävastustajia, tappioita ei saisi tulla. Myös Leicester on säästynyt pahoilta loukkaantumisilta, joukkue pääsee tärkeään otteluun lähes parhaalla mahdollisella kokoonpanolla.

Joukkueet kohtasivat viimeksi kuluvan Valioliigakauden avaiskierroksella, jolloin pisteet tasattiin 0-0-tasapelin myötä. Tasapeli ei ole kaukana tälläkään kertaa. Molempien joukkueiden pelaaminen perustuu tiiviiseen kenttätasapainoon ja puolustuspelin pitävyyteen, etenkin Leicester pystyy pitämään joukkueen kuin joukkueen aisoissa. Maaliodotusarvo on alhainen, josta saa halutessaan mukavan sivuvedon kohteeseen. Tiukka taistelu pisteistä saa joukkueet varomaan riskejä, tasapeli on erittäin lähellä kohteessa.

Pelivalinnat | Panostus

Tasapeli | 1,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 3,35

Alle 2.5 maalia | 1,5/5 yksikköä

leovegas TARJOAA KERTOIMEN 1,79

 

Jaa