Veikkausliiga: HJK - RoPS

Veikkausliiga: HJK – RoPS | HJK näyttää kaapin paikan

Veikkausliigassa pelataan maanantaina. Mestaruudesta taisteleva HJK kohtaa sarjan viimeisenä majailevan RoPSin klo 18.30 alkavassa ottelussa.

HJK:n mestaruustaistelu koki kolauksen ottelussa TPS:ää vastaan, kun selkeästi hallinnasta ja 2-0 johdosta huolimatta ottelu päättyi turhauttavaan 2-2-tasapeliin. HJK:n pelit ailahtelevat edelleen liikaa, ehjä 90-minuuttinen on edelleen liian harvassa. Parhaimmillaan HJK pelaa dynaamista ja tehokasta futista, pahimmillaan kentällä nähdään haluton ja mauton ryhmä. Yleensä heikon esityksen jälkeen kentällä nähdään syttynyt HJK, joka ottaa omansa vaikka väkisin kentällä.

HJK johtaa sarjaa pisteen erolla KuPSiin, mutta helsinkiläiset ovat pelanneet kaksi ottelua enemmän (tilanne sunnuntaina 27.9). HJK on tehnyt eniten maaleja Veikkausliigassa, maaliahneet Riskin veljekset ovat pelanneet tehokkaasti, Roope on tehnyt yhdeksän osumaa, Riku on osunut viidesti. Tim Väyrynen on myös ollut tehokkaalla pelipäällä seitsemän osuman muodossa. Takana joukkueella on jo kaksi tasapeliä, nyt olisi varmasti voiton aika.

RoPS nappasi kauden avausvoittonsa viime kierroksella FC Hakan vieraana. Voitto oli tärkeä joukkueelle, joka pyrkii nousemaan pois jumbopaikalta. Eroa sarjakarsijan paikkaan on seitsemän pistettä, joten taistelu on vielä käynnissä. Viimeisimmän ottelun voitto oli tärkeä, sillä samalla joukkue katkaisi 22 ottelua kestäneen voitottoman putkensa.

RoPS on yhdestä voitosta huolimatta tukalassa asemassa. Maaleja joukkue on tehnyt vähiten ja päästänyt toiseksi eniten, joten tekemistä riittää jokaisella osa-alueella. Joukkueen puolustuspelaaminen on heikkoa, virheitä sattuu ja omassa päässä soi rajusti. Vieraissa RoPSin saldo on 1-0-7 joka ei paljoa lupauksia herätä.

HJK:lla on vain yksi vaihtoehto ottelussa, napata kolme pistettä. Mitään ei jätetä puolitiehen, vaan kentällä nähdään varmasti agressiivinen kotijoukkue. HJK vie ottelun nimiinsä vähintään kolme kertaa viidestä, RoPS ei pysty tällä erää haastamaan vahvaa isäntäjoukkuetta. HJK lyö tähtiensä avustuksella rumat lukemat taululle ja pitää samalla maalinsa puhtaana.

Pelivalinnat | Panostus

HJK & ottelussa yli 3.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,15

Jaa