Veikkausliiga: KuPS - HJK

Veikkausliiga: KuPS – HJK | Kuuma kärkikamppailu Kuopiossa

Sunnuntaina Veikkausliigassa jännitetään jälleen, kun kärkiseurat KuPS ja HJK kohtaavat jo toistamiseen reilun viikon sisään. Ottelu alkaa klo 18.30.

KuPS jatkaa Veikkausliigan kärjessä kahdeksan pelatun ottelun jälkeen. Edelleen ilman tappioita pelaava KuPS on pelannut saldolla 4-4-0 ja maalierokin on mukava 13-5. Viime kauden mestari on näyttänyt että peli on pysynyt hyvin kasassa valmentajavaihdosta ja muutamasta pelaajavaihdoksesta huolimatta. Petteri Pennasen yllätyspaluu joukkueen keskikentälle on myös iso tekijä joukkueen menestyshaaveille.

Nuori Ilmari Niskanen on ollut kuluvalla kaudella upeassa vireessä. Nopea hyökkääjä johtaa Veikkausliigan maalipörssiä yhdessä FC Interin Timo Furuholmin kanssa kuudella osumalla. KuPS pääsee kotiotteluunsa hyvällä itseluottamuksella, se on voittanut kuusi kotiottelua putkeen. Tehot ovat hieman liikaa yhden miehen varassa, Niskanen tarvitsee vierelleen muitakin viimeistelijöitä, etenkin kun eurokarsinnat alkavat myöhemmin syksyllä.

HJK:n peliesitykset ovat jättäneet toivomisen varaa viime aikoina. Joukkue on kuitenkin edelleen sarjassa kolmannella sijalla, ottelun vähemmän pelanneena kuin kärkikaksikko. Kaksi edellistä ottelua ovat päättyneet tasapeliin, kun HJK on kotonaan pelannut FC Lahden kanssa 1-1 ja KuPSin kanssa 2-2-tulokset.

Tasapeleistä huolimatta neljä viimeisintä ottelua ovat sujuneet ilman tappioita ja pisteitä on kertynyt tasaisesti. HJK:n materiaali on Veikkausliigan laajin ja nimilistaltaan paras, mutta esityksissä on vielä jonkinlainen käsijarru päällä. Pelaajat ruoskivat itseään ja esitystään Lahti-tasapelin jälkeen, joten Kuopiossa nähtäneen sisuuntunut joukkue. Roope Riski ja Tim Väyrynen ovat kumpainenkin osuneet joukkueelleen kolmesti, mutta maalintekovoimaa löytyy heidän jälkeenkin. Laaja materiaali on HJK:n etu tiiviissä sarjaohjelmassa.

KuPS ja HJK ovat pelanneet värikkäitä ja maalirikkaita otteluita viime vuosina. KuPS on ollut pirullinen vastustaja HJK:lle, sillä kuudesta viime ottelusta molemmilla on yhdet voitot ja neljästi on pelattu tasan. Kotijoukkueen eduksi lasketaan päivää pidempi palautumisaika viikkokierroksen jälkeen, mutta HJK pystyy kierrättämään pelaajiaan paremmin laajemman materiaalinsa puolesta. Kärkiottelussa maaliodotusarvo on korkea, molemmilla joukkueilla on riveissään kuumia ja maaliahneita hyökkääjiä.

Pelivalinnat | Panostus

Molemmat joukkueet tekevät maalin & yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,27
Jaa