Veikkausliiga: KuPS - TPS

Veikkausliiga: KuPS – TPS | Piristynyt TPS kovaan testiin

Lauantaina Veikkausliigassa KuPS ja TPS kohtaavat klo 18.30 alkavassa ottelussa.

KuPS lähtee tärkeään kotiotteluun pienten kysymysmerkkien alta. Joukkue hävisi rumasta Moldelle vieraskentällä 0-5 Mestarien liigan karsinnoissa, mutta voitti MIFKin tämän jälkeen kuitenkin rutiinilla 2-1. KuPS on Veikkausliigassa sijalla kolme ja jälleen mukana taistelussa jopa mestaruudesta, tosin HJK on karannut viiden pisteen päähän (KuPS pelannut ottelun vähemmän).

Ilmari Niskanen sai mukavan palkinnon hyvästä alkukaudestaan, sillä kuusi osumaa iskenyt keskikenttäpelaaja valittiin Suomen jalkapallomaajoukkueen Nations League-joukkueeseen. Niskasen takana tehoja ovat löytäneet myös Rangel kolmella osumallaan, Petteri Pennanen ja Urho Nissilä kahdella osumalla. KuPS on tehnyt kolmanneksi eniten oumia Veikkausliigassa (19) ja kotona saldo on 4-0-1.

TPS on piristynyt Jonatan Johanssonin otettua vetovastuun joukkueen peräsimessä. Sarjajumbona ollut joukkue on pelannut kuusi edellistä ottelua saldolla 3-0-3 ja noussut sarjassa yhdeksänneksi. Maalinteko joukkueella on edelleen vaikeaa, sillä ainoastaan SJK on tehnyt vähemmän maaleja. TPS on osunut seitsemän kertaa 11 ottelussa. Kaksi edellistä voittoa ovat tulleet 1-0-lukemin, joten Johansson on onnistunut tiivistämään joukkueen peliä huomattavasti alkukaudesta.

Mika Ääritalon paluu joukkueen kokoonpanoon on iso asia koko joukkueelle. TPS:llä ei ole oikein ketään yhtä takuuvarmaa maalintekijää, Muhamed Tehe Olawle on osunut kymmenessä ottelussa kahdesti. Vieraissa TPS on pelannut 1-0-4 /-5, joten vieraskentällä tekemistä vielä riittää. Tiivistynyt puolustus tuo pisteitä jatkossakin, mutta momentum ei kanna loputtomiin mikäli myös hyökkäyskolmanneksella ei ala tapahtua.

KuPS lähtee kotiotteluun suosikkina. Joukkue on täynnä työteliäitä ja nopeita pelaajia, jotka varmasti aiheuttavat ongelmia TPS:n puolustukselle. TPS on tiivistänyt pelaamistaan ja FC Inter sekä HIFK jäivät joukkuetta vastaan nollille. Vieraspeli on testin paikka Johanssonin miehistölle, KuPS vie ottelun nimiinsä kolme kertaa viidestä, jopa jättäen vierailijat ilman osumia.

Pelivalinnat | Panostus

KuPS voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,09

Alle 2.5 maalia | 1/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 2,16

 

 

Jaa