Veikkausliiga: RoPS - HJK

Veikkausliiga: RoPS – HJK | Kotijoukkue ei vieläkään voiton makuun

Lauantaina Veikkausliigassa kohtaavat sarjan hännille jämähtänyt RoPS sekä sarjakakkonen HJK. Ottelu alkaa jo klo 17.

RoPSin kauden alku on ollut vaikea. Joukkue on kymmenen pelatun jälkeen edelleen ilman voittoa ja saldo on 0-2-8 maalisaldon ollessa 8-20. RoPS on hävinnyt nyt kuusi ottelua putkeen ja jämähtänyt Veikkausliigan viimeiselle paikalle. Joukkueen maalinteko on nihkeää eikä RoPS pysty rakentamaan vaarallisia tilanteita kovinkaan helposti. Pelisysteemissä on jokin vialla eikä tulosta tule.

RoPSin kotisaldo kuluvalla kaudella on 0-2-4 eli kaikki kauden kaksi pistettä ovat tulleet kotiotteluista. Matias Tamminen on kahdella maalillaan joukkueensa paras maalintekijä. Aleksandr Kokko on pelannut vain kahdessa ottelussa mutta onnistunut maalinteossa jo kertaalleen. Kokko on pelaaja joka voi saada vielä eloa RoPSin tekemiseen.

HJK on sarjassa toisena ja on löytänyt mukavan vireen, seitsemän ottelua on mennyt ilman tappioita peräkkäin, ja kuuden viimeisimmän pelin saldo on 3-3-0. Liian usein HJK on jäänyt toistaiseksi tasapeleihin ennakolta heikompia joukkueita vastaan. HJK operoi sellaisella miehistöllä että otteluita pitäisi pystyä kääntämään enemmän voitoiksi, etenkin jos joukkue yrittää pysyä sarjakärki FC Interin perässä. HJK:n maalisaldo on 22-7 joka todistaan Klubin puolustuspään olevan kunnossa.

Ferhan Hasani on osunut HJK:lle jo neljästi, kuten ovat tehneet myös Tim Väyrynen ja Roope Riski. Kahden maalin miehiä löytyy myös kolme kappaletta, joten leveyttä joukkueessa löytyy. Suonenvedot tietyissä otteluissa (KuPS – HJK 0-3 ja Haka – HJK 1-4 ) eivät riitä, vaan tehoja pitää löytyä tasaisesti kierros toisensa perään. HJK on kehittynyt jo nyt siitä miltä peli näytti heinäkuun alussa, ja näyttäisi kilpailevan mestaruudesta tiukasti FC Interin kanssa.

HJK lähtee lauantain otteluun suurena suosikkina. Joukkueen peli on tasapainoista ja laadukasta ja vaihtopenkiltä löytyy hyviä korvaavia pelaajia mahdollisten loukkaantuneiden tilalle. RoPSin peli on lukossa eikä peli-iloa ole kentällä näkynyt vähään aikaan. HJK vie kohtaamisen nimiinsä 70% todennäköisyydellä ja voi hyvinkin olla että Klubin puolustus nollaa isännät täysin.

Pelivalinnat | Panostus

HJK yli 2.5 maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,83

HJK voittaa päästämättä maalia | 2/5 yksikköä

nordicbet TARJOAA KERTOIMEN 1,61

 

Jaa